Stolpebelysning

På vinteren er lysstolper alfa omega. Den norske mørketiden kan gjøre det vanskelig å ferdes ute på vinteren, men god stolpebelysning gjør det med ett mye lettere. Man kan sette opp slike stolper ved postkasser, oppkjørselen eller andre steder som trenger litt ekstra belysning på denne tiden av året. Mange velger også å sette opp slike lys utenfor garasjen eller ved inngangen til huset.

Vurderer du stolpebelysning?

I mange nabolag har kommunen ansvar for stolpebelysningen, likevel er det slik at man private aktører velger å sette opp lys selv. Det kan være en enkel utelampe foran huset, eller stolpebelysning ved postkasser osv. Mange velger også å gå sammen i et nabolag for å sette opp lysstolper langs veier hvor barn ferdes og det er dårlig sikt. Å sette opp slike lys gjør det ikke bare hyggeligere å ferdes ute når det er mørkt, mange vil også føle det betryggende.

Lys opp uteplassen

Har du en uteplass på hytta eller i hagen, som du også ønsker å bruke om vinteren? Kanskje du har en sittegruppe rundt et bål som både varmer og lyser opp vinterkvelden? Da kan en smijernslampe være et godt alternativ for å skape en enda bedre stemning rundt bålet. Man bør også vurdere å investere i stolpebelysning i oppkjørselen til hytta, eller ved inngangen til huset. Da lyser man enkelt opp veien slik at det er enkelt å finne frem.

Oppgrader uteplassen med stilig stolpebelysning

Hos buildor.no finner du et godt utvalg stolpebelysning til dine behov. Du får også 2 ukers åpent kjøp, prisgaranti og rask levering. Buildor er det perfekte stedet å kjøpe lys, både ute og inne.

Shop By
Varemerker
  1. Malmbergs (12)
Kategorier
  1. Utebelysning (12)
Varemerker b
  1. Malmbergs (12)
Underkategorier
  1. Stolpebelysning (12)
Pris
0 kr 3575 kr 0 kr to 3575 kr
Leveringstid
  1. 1-3 hverdager (12)

12 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

12 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side