Fasadebelysning

I vårt byggevarehus på nett vil du finne et stort utvalg av flott, vakker og praktisk fasadebelysning. Lys opp utendørs med en pen vegglampe eller noen belysningspunkt på bakken. De fleste belysningspunkt kan du lett montere dem selv. Vi vil gi deg noen råd og tips ut fra ditt behov, slik at du enkelt kan velge og lett få det på plass.

Lys opp fasaden

Fasadebelysning er blitt svært populært. Belysning utendørs er vakkert og fremhever boligen din. Det du først bør gjøre, er å velge hvilke punkter som skal belyses. Vær praktisk, men tenk også på at belysningen skal skape et hyggelig og pent inntrykk. Bakkebelysning kan for eksempel gjøre det lettere å finne frem i den mørke vintertiden. Samtidig kan den også gi et stilig lys til enkelte detaljer som du ønsker å fremheve. Du kan gjerne bruke flere punkter og heller redusere styrken for hvert enkelt belysningspunkt.

Lys skaper trygghet

Fasadebelysning er ikke bare vakkert, det skaper også trygghet og sikkerhet. En mørk bolig med lite belysning, er nesten som en invitasjon for innbruddstyver. Lysstolper eller annen belysning gjør det lettere å se hva som skjer rundt huset på kveldstid. På vinterstid er det også gjerne mørkt når en kommer hjem fra jobben og skal hente posten. Har du en utendørs postkasse, kan det være fint å lyse den opp med et solcellelys som slår seg av og på automatisk.

Buildor har praktisk fasadebelysning til gode priser

Uansett hvilket behov du har når det gjelder fasadebelysning, vil du finne utvalget på Buildor.no. Sammen med 14 dagers åpent kjøp og prisgaranti, er du her sikret en god handel.

Shop By
Varemerker
 1. Malmbergs (18)
Kategorier
 1. Utebelysning (18)
Varemerker b
 1. Malmbergs (18)
Underkategorier
 1. Fasadebelysning (18)
Pris
0 kr 1615 kr 0 kr to 1615 kr
Leveringstid
 1. 1-3 hverdager (18)
 2. 2-5 uker (1)
 3. 5-7 uker (1)

Vare 1 til 16 av totalt 18

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 16 av totalt 18

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2