Bakkebelysning

De fleste som har hus med hage, ønsker å ha det fint rundt seg. En steller hagen, maler huset og sørger gjerne for at en har belysning rundt huset på kveldstid. Har du en sti eller en liten vei fra hovedveien og opp til huset, kan det være fint med bakkebelysning som lyser opp på mørke vinterkvelder. Mange velger LED-belysning som kan skilte med lang levetid og redusert energiforbruk.

Lys opp hagen, det er praktisk og pent

På samme måte som med innebelysning, finnes det også et stort utvalg av utebelysning. Du kan ha lyspunkter på husveggen, under taklisten, diverse hagelys som lysstolper eller bakkebelysning, lys ved postkassen osv. Når du velger, bør du tenke på at det både skal være pent og praktisk. Du vil lyse opp der det trengs, samtidig som du ønsker å skape et koselig inntrykk. Det er også bra for sikkerheten. Innbruddstyver velger sjelden et hus som er godt opplyst. Det er bare å velge den belysningen du ønsker, og deretter kan du gjøre mye av arbeidet selv.

Lys skaper liv

Har du et drivhus i hagen som du ønsker å fremheve med bakkebelysning? Dette kan du ordne selv. Sett noen lyspunkt i jorda som vakkert lyser opp drivhuset nedenifra. Velg gjerne solcelledrevet belysning, da trenger du ikke engang å tenke på å slå av og på lyset, det går av seg selv. Har du tenkt å så planter inne til vinteren eller våren? Sørg da for at du har plantelys som vil hjelpe plantene å vokse ekstra godt.

Lys opp hagestien med bakkebelysning fra Buildor.no

Buildor.no tilbyr et stort utvalg av bakkebelysning og annen belysning til din hage. Her kan du handle trygt og sikkert. Du får nemlig prisgaranti og 14 dagers åpent kjøp på din handel!

Shop By
Varemerker
  1. Malmbergs (3)
Kategorier
  1. Utebelysning (3)
Varemerker b
  1. Malmbergs (3)
Underkategorier
  1. Bakkebelysning (3)
Pris
0 kr 1809 kr 0 kr to 1809 kr
Leveringstid
  1. 1-3 hverdager (3)

3 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

3 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side