Utebelysning

Har du en hage eller et uteområde er det en god ide å lyssette denne også. Det gir deg muligheten til å fremheve for eksempel pene blomsterbed, eller skape en koselig atmosfære rundt hagemøblene. Vi kan tilby alt fra lysstolper, vegglamper, dekorasjonslys og til lys du kan sette rett ned i plenen. Utebelysning bør være både dekorativ og gi et godt arbeidslys. Belysningen du trenger finner du hos oss.

Fremhev hagen din

Når du skal montere belysning er det viktig at du tenker over hva lyset skal benyttes til. Det vil gi deg det aller beste utbyttet av utebelysning. Lamper, som ikke trenger strøm, kan settes rett ned i plen og blomsterbed. De lyser opp uten at de blir for mye. På balkongen kan du sette opp noen vegglykter, som gir en hyggelig stemning. Hagebelysning kan brukes til å fremheve detaljer i mørket. All belysning du finner hos oss er enkel å få på plass selv. Vær likevel oppmerksom på at faste installasjoner skal utføres av en fagmann.

Lang levetid og minimalt vedlikehold

Bestiller du utebelysning fra oss får du ikke bare et trivelig uteområde. Du får produkter fra kjente merker, med en utmerket kvalitet. All belysningen har lang levetid og er produsert etter gjeldende elektriske standarder. Det er minimalt vedlikehold som trenges. Bytt lyspærer i ny og ne og tørk av dem sand og støv. Du bør også sjekke de elektriske koblingene med jevne mellomrom. Vil du ha best mulig utbytte av hagemøbler og lyssetting kan vi anbefale varmelamper til kjølige kvelder.

Lys opp eiendommen med stemningsfull utebelysning fra Buildor

Buildor.no er kjent for sine raske leveranser og kvalitetsvarer. Bestiller du utebelysning fra oss gir vi deg også en prisgaranti. Passer ikke lampene hos deg, slik du tenkte, har du åpent kjøp i 14 dager.

Shop By
Varemerker
 1. Malmbergs (33)
Kategorier
 1. Utebelysning (33)
Varemerker b
 1. Malmbergs (33)
Underkategorier
 1. Bakkebelysning (3)
 2. Fasadebelysning (18)
 3. Stolpebelysning (12)
Pris
0 kr 3575 kr 0 kr to 3575 kr
Leveringstid
 1. 1-3 hverdager (33)
 2. 2-5 uker (1)
 3. 5-7 uker (1)

Vare 1 til 16 av totalt 33

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Vare 1 til 16 av totalt 33

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3