Vegglamper

Det er gøy å montere belysning i hele huset. Med kun noen enkle trinn har du fått på plass lampen du foretrekker. Finn et godt utvalg lamper hos oss. Du kan velge mellom designlamper, lampe med skjerm, vegglamper for alle rom i hele huset. Det har aldri vært så enkelt å oppgradere boligen sin. Det eneste du trenger er en drill og den riktige veggen for nettopp din lampe.

Enkelt å montere vegglamper selv

Du kan enkelt og greit montere vegglamper selv. Uansett om du velger en enkel eller dobbel vegglampe, kan du enkelt montere lampens veggfeste med riktig type drill. Du bør også være bevisst på hvilken energiklasse lyspære du velger. De lavere energiklassene har en rimeligere pris sammenlignet med de høyere, men kvaliteten på klasse A regnes for å være den beste lyspæren. Husk også riktig styrke på pæren i henhold til lampetten. Har du rotet vekk emballasjen til lyspæra, finner du info om lysstyrke på pærens sokkel. Feil styrke på pære kan være brannfarlig.

Garantert fornøyd når du monterer selv

Vegglamper er enkle både å montere og demontere. Har du først montert lampen, vet du også hvordan du skal skru den ned. Sammenlignet med å hyre inn en interiørdesigner, har du full kontroll over innredningen av leselys ved å koble opp selv. Det kan være vanskelig å vite hvor man skal henge en vegglampe med motiv, men bruker du litt tid på å finne riktig plass til lampen blir du garantert fornøyd – og du slipper unødvendige huller i veggen.

Hos buildor.no finner du vegglamper til både stue og soverom til lave priser

På buildor.no finner du vegglamper til alle rom i huset. Få favorittlampene til lave priser levert raskt hjem. Du er alltid sikret prisgaranti, og du får åpent kjøp i to uker.

Shop By
Varemerker
 1. Aneta (2)
 2. Malmbergs (21)
 3. Scan lamps (3)
Kategorier
 1. Innebelysning (26)
Varemerker b
 1. Aneta (2)
 2. Malmbergs (21)
 3. Scan Lamps (3)
Underkategorier
 1. Vegglamper (26)
Pris
0 kr 2060 kr 0 kr to 2060 kr
Leveringstid
 1. 1-3 hverdager (21)
 2. 2-5 hverdager (5)

Vare 1 til 16 av totalt 26

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 16 av totalt 26

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2