Taklamper

Taklamper kan være tegn på luksus, eller de kan helt enkelt bare lyse opp et rom. Hva du ønsker ut av en taklampe er selvsagt helt opp til deg selv. Krystallamper er absolutt ikke for alle, uansett hvor flotte de er å se på. Det er viktig å velge en lampe som passer naturlig inn i det rommet de skal henge i.

Funksjonelle og praktiske taklamper

Når man kjøper en ny taklampe kan det være mye man skal huske å tenke på. En ting som er viktig for mange miljøbevisste kunder, er hvilke lyspærer som passer i lampen. For andre kan lysrør også være et godt alternativ. Lysrør er for eksempel ofte brukt på kjøkkenbenken. Taklamper kommer i mange forskjellige farger og materialer, og det store utvalget kan det gjøre vanskelig for kunden å velge. Man bør derfor bruke god tid på å finne den rette lampen før man kjøper.

Taklamper som interiør

I de fleste hus og leiligheter i Norge i dag, finner man en taklampe av typen plafonder. Dette er enkle lamper som gir gode lysforhold, og da spesielt i gang og entré. I andre rom ønsker man seg kanskje taklamper som er mer dekorerende. Et godt tips kan være å kjøpe et vegggspeil som reflekterer lyset fra taklampa. Dette er også veldig fint og stemningsskapende når man tenner stearinlys om kvelden.

Se det store utvalget av taklamper hos Buildor.no

Man finner et stort utvalg av fantastiske taklamper på Buildor.no. Nettbutikken tilbyr gode betingelser, og du som kunde får nyte godt av 14 dagers åpent kjøp og prisgaranti på alle varer.

Shop By
Varemerker
 1. Aneta (8)
 2. Malmbergs (50)
 3. Scan lamps (8)
Kategorier
 1. Innebelysning (66)
Varemerker b
 1. Aneta (8)
 2. Malmbergs (50)
 3. Scan Lamps (8)
Underkategorier
 1. Taklamper (57)
Pris
0 kr 15200 kr 0 kr to 15200 kr
Leveringstid
 1. 1-3 hverdager (50)
 2. 2-5 hverdager (16)

Vare 1 til 16 av totalt 66

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vare 1 til 16 av totalt 66

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5