Spotlights

Blar man i interiørmagasiner ser man fort at både downlights og spotlights er populært for tiden. Disse klassiske måtene å lyse opp et rom på går aldri av moten. Har man kunst hengende på veggen kan det være ekstra fint med en spotlight som lyser opp akkurat dette bildet. Mulighetene er mange, det er kun fantasien som setter begrensninger for lyssettingen.

Tenk miljø, kjøp LED

Ønsker man å bruke minst mulig strøm, spare miljøet og lommeboka samtidig, da bør man vurdere en LED-spot. Dette er rett og slett spotlights med LED-pærer. Disse pærene varer i en liten evighet, og de bruker veldig lite strøm. I gamle dager var kanskje LED-pærer kjent for å være kjedelige og stygge, men i dag finnes de i moderne varianter som gir et behagelig lys. Skal man installere såkalte ""spotter"" i leiligheten, bør man absolutt vurdere å gå for LED-pærer.

Bestem lysstyrken selv

Det er få ting som er så romantisk som spotlights med dimmer. Da kan man helt enkelt velge styrken på lyset selv. Dette er også en bra ting hvis man skal se på film eller lese en bok. Det er nå en gang slik at forskjellige situasjoner kaller for forskjellige lysstyrker, og da er det perfekt å kunne bestemme selv. Har man gulvtepper i huset, og ikke tid til å støvsuge, vil ingen merke dette hvis man skrur ned lyset.

Hos Buildor finner du spotlights til både innendørs og utendørsbruk

Buildor.no byr på et rikt utvalg av spotlights til både inne og ute. Med åpent kjøp i 14 dager, og prisgaranti på alle varer, er dette den perfekte nettbutikken interiør av alle slag.

Shop By
Varemerker
  1. Malmbergs (1)
  2. Scan lamps (1)
Kategorier
  1. Innebelysning (2)
Varemerker b
  1. Malmbergs (1)
  2. Scan Lamps (1)
Underkategorier
  1. Spotlights (2)
Pris
0 kr 1575 kr 0 kr to 1575 kr
Leveringstid
  1. 1-3 hverdager (1)
  2. 2-5 hverdager (1)

2 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

2 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side