Gulvlamper

Belysning er en viktig del av interiøret. Ikke bare skaper det stemning og kan fremheve detaljer du gjerne vil ha i fokus, men god belysning er nødvendig for å kunne utføre praktiske ting. Ved sofaen eller ved godstolen kan det være praktisk med en god leselampe, slik at du kan lese bøker eller aviser uten å anstrenge øynene. Våre gulvlamper kommer i mange design, slik at du enkelt kan finne en som passer i ditt hjem.

Flotte gulvlamper i mange stilarter

De fleste av oss er opptatt av hvordan det ser ut hjemme hos oss. Belysning fra oss er enkel å installere, og skulle du trenge noe tilbehør i form av skjøteledning eller ekstra kontakter så finner du også det hos oss. Gulvlampe med kuppel er svært anvendelig. De passer alle steder der du trenger godt med lys. Du kan velge mellom store gulvlamper og smale lamper med små skjermer, dersom du ikke vil at selve lampen skal være for fremtredende.

En enkel måte å skape stemning på

Lys er den perfekte stemningsskaperen. En gulvlampe med dimmer sørger for at du enkelt kan få akkurat den lysstyrken du trenger der og da. Dette er en perfekt løsning der ett produkt dekker flere behov. Har du god takhøyde vil gulvlamper med uplights gi et flott og indirekte lys. Lyset blir nemlig reflektert av taket og skaper dermed et mykt gjenskinn. Lampene krever lite vedlikehold, annet en en omgang med støvkluten i ny og ne.

Se det store utvalget av gulvlamper hos Buildor.no

Hos Buildor.no finner du et stort utvalg av flotte gulvlamper som gir deg den belysningen du trenger uten at det går på bekostning av stil. Vi har også et godt sortiment av tilbehør som kontakter og vegguttak, slik at du kan plassere lampen der du trenger den. Vi har prisgaranti på alle våre varer og raske leveranser.

Shop By
Varemerker
  1. Aneta (4)
  2. Malmbergs (4)
  3. Scan lamps (1)
Kategorier
  1. Innebelysning (9)
Varemerker b
  1. Aneta (4)
  2. Malmbergs (4)
  3. Scan Lamps (1)
Underkategorier
  1. Gulvlamper (7)
Pris
0 kr 4299 kr 0 kr to 4299 kr
Leveringstid
  1. 1-3 hverdager (4)
  2. 2-5 hverdager (5)

9 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

9 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side