Bordlamper

Bordlamper finnes i alle hjem, og i de fleste rom. De siste årene har vi sett i en økende trend hva designlamper angår, flere og flere velger nå å investere i god design når de skal kjøpe ny bordlampe. Bordlampen er tross alt noe av det første man ser når man går inn i et rom. En fin bordlampe er med på å skape den rette stemningen.

Lamper til terapi

Bordlamper kan ha mange funksjoner, de kan fungere som et dekorerende element og de lyser selvsagt opp rommet de står i. Men visste du at de også kan lyse opp folk? I dag finnes det flere spesialdesignede lamper for lysterapi, disse er perfekte for vinterdeprimerte nordmenn som ikke får sin daglige dose dagslys. De fleste som har prøvd lysterapi sier at det gjør underverker for humøret, og at lyslampen er en god investering i egen helse. Man kan enkelt rydde vekk lyslampen når den ikke er i bruk.

Vakre lamper og lampeskjermer

Vi trenger alle lamper, men noen ganger kjøper vi også en ny lampe kun fordi den er fin. Å ha en designlampe stående på bordet er nesten det samme som å ha et kunstverk hengende på veggen. Heldigvis er det enkelt å handle både funksjonelle og vakre lamper på nett. Om man trenger bordlamper, lampeskjermer eller lysestaker, finner man et rikt utvalg av fantastiske varer i bredt utvalg av farger og materialer.

Buildor har flotte bordlamper til alle behov

Kjøper du bordlamper hos Buildor.no får du ikke bare en fantastisk lampe, men du er sikret prisgaranti, åpent kjøp i to uker og rask levering. Å kjøpe en bordlampe på nett har aldri vært enklere.

Shop By
Varemerker
 1. Aneta (5)
 2. Malmbergs (17)
 3. Scan lamps (3)
Kategorier
 1. Innebelysning (25)
Varemerker b
 1. Aneta (5)
 2. Malmbergs (17)
 3. Scan Lamps (3)
Underkategorier
 1. Bordlamper (23)
Pris
0 kr 1426 kr 0 kr to 1426 kr
Leveringstid
 1. 1-3 hverdager (17)
 2. 2-5 hverdager (8)

Vare 1 til 16 av totalt 25

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 16 av totalt 25

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2