Innebelysning

Innendørsbelysning er en viktig del i enhver bolig. Hvert rom har sin funksjon og det har også forskjellig belysning. Derfor tilbyr vi et et variert utvalg av taklamper, vegglamper, bordlamper og spotlight'er. Velg lys som passer til forskjellige oppgaver i huset, for å fremheve detaljer eller kun for designets del. En god lyssetting gir også en god atmosfære til boligens rom.

La belysning bli en del av designet

Mange gjør en god jobb med å finne de riktige lampene til forskjellige rom. Likevel er det ikke alltid man tenker over hvor virkningsfullt innendørsbelysning kan være. Vegglamper på de riktige stedene vil gi et rom varme og gjøre det koselig. Noen spotlighter kan fremheve et bilde eller en vakker gjenstand. En krystallkrone over spisebordet tilfører en egen eleganse. Har du tenkt over det? I så fall kan vi tilby deg alt dette og mer til. All belysning du finner hos oss er enkel å montere og du gjør det enkelt på egen hånd.

Belysning i hver krok

Norge har lange perioder hvor dagslyset er mangelfullt. Dermed blir en god innendørsbelysning viktig. Boligen vil ha behov for lamper som kan erstatte dagslys, eller gulvlamper som lyser opp mørke hjørner. Utvalget av belysning du finner hos oss er fra produsenter som kan faget sitt. De leverer kvalitet til en pris som er rimelig. Har du planer om å fornye mer av inventaret eller legge til noe kan vi tilby deg dette også. Hva med en elegant veggklokke i spisestuen?

Fremhev detaljene med god innendørsbelysning fra Buildor

Vi her hos Buildor.no er opptatt av at innendørsbelysning også skal være design. Du finner derfor flere forskjellige lamper til nettopp å fremheve detaljer i boligen, samtidig som de er praktiske. Vi har raske leveranser og lampen får du før mørket setter inn.

Shop By
Varemerker
 1. Aneta (19)
 2. Malmbergs (120)
 3. Scan lamps (16)
Kategorier
 1. Innebelysning (155)
Varemerker b
 1. Aneta (19)
 2. Malmbergs (120)
 3. Scan Lamps (16)
Underkategorier
 1. Bordlamper (23)
 2. Gulvlamper (9)
 3. Spotlights (2)
 4. Taklamper (57)
 5. Vegglamper (26)
Show Less Show More
Pris
0 kr 15200 kr 0 kr to 15200 kr
Leveringstid
 1. 1-3 hverdager (120)
 2. 2-5 hverdager (35)

Vare 1 til 16 av totalt 155

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vare 1 til 16 av totalt 155

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5