Lamper kan være så mangt. Alt fra små spotter man kan feste på sengekanten, til store elegante lyskroner. Her hos oss finner du de fleste typer belysning, både til innendørsbruk og til å bruke ute. Har du tenkt deg på reise har vi noe for det også. Mange land bruker en annen type kontakter enn hva vi gjør. Derfor tilbyr vi også adaptere.

Frisk opp boligen med ny belysning

Belysning er ikke bare til praktisk bruk. Det kan gi en spesiell stemning, fremheve detaljer eller være en del av en total design i boligen. Vi kan tilby deg alle typer lamper til å friske opp uten de store utgiftene. Gulvlamper er et godt eksempel på belysning som er praktisk, men også dekorative. En mørk krok i stuen blir raskt forvandlet til et fokuspunkt med en slik lampe. Velg mellom uplight, eller de mer tradisjonelle med lampeskjerm i tøy, alt ettersom hvilken stil du liker. Når man bytter ut lamper bør også eventuelt annet tilbehør passe til. Stikkontakter med en moderne design vil gi det lille ekstra.

Enkelt og greit – en mer koselig bolig

Når du har bestemt deg for hvilke lamper du vil ha, er det en enkel sak å få de fleste på plass. Noen krever mer arbeid enn andre, som for eksempel downlights. Er du litt praktisk anlagt fikser du også det. Når man skal gjøre arbeidet selv er det viktig å huske på en del ting. Alt elektrisk arbeid som er inni en vegg skal utføres av fagfolk og ha en godkjenning. Arbeid som gjøres på utsiden av veggen kan du gjøre selv, for eksempel å bytte stikkontakter selv. Vær nøye med å bruke verktøy som er strømisolerende og slå av sikringen før du begynner. Ta også en titt på vårt utvalg av belysning i hagen, for ditt neste prosjekt.

Lys opp uteområdet

Utebelysning gir boligen og hagen praktisk lys i mørket og en dekorativ virkning. Vi her hos Buildor har et bredt utvalg av lys til utendørs bruk. Monter noen elegante lamper ved inngangspartiet, eller lys opp noen områder med små dekorative lys. Mulighetene er mange, selv der du ikke har strømuttak. Ta en titt på vår belysning uten strøm som du bare stikker i jorden. Det er enkelt å sette opp belysning ute på egenhånd, men det kan være å greit få noen tips fra fagfolk. Vær også oppmerksom på at du kan benytte en jordet stikkontakt på ujordet kurs, men det kan være utrygt ved en eventuell overbelastning i lampen.

Lys opp både ute og inne med lamper fra Buildor.no

Buildor.no tilbyr deg lamper fra kjente merker, med en utmerket kvalitet. Bestiller du fra oss har du åpent kjøp i 14 dager, og vi gir deg også en prisgaranti. Rask levering er en selvfølge når du kjøper varer fra oss.