Kjøkkenutstyr

Ligger det alltid ting og slenger på kjøkkenbenken din? Har du vanskelig for å holde orden mens du lager mat? Da er du i godt selskap. Heldigvis er løsningen enkel, det hele handler om praktiske løsninger - nok oppbevaringskurver og riktig kjøkkenutstyr. Hos buildor.no har vi alt du trenger til en enklere hverdag. Her finner du alt fra oppbevaringsløsninger til vinkjølere fra forskjellige produsenter og bestikk.

Et godt organisert kjøkken

Matlagingen blir atskillig enklere og hyggeligere om du tar i bruk de rette hjelpemidlene. Sjekk for eksempel vårt brede utvalget i skjærefjøler. Buildor har mange varianter av skjærebrett i tre, blant annet i bøk og varmebehandlet tre. Vi har også skjærefjøler i plast og glass. Ofte er det praktisk med tilgang til rennende vann mens man skreller og skjærer opp grønnsaker. Sjekk ut de smarte settene med fjøl og avrenningskurver spesielt tilpasset kjøkkenvasken. Kjøkkenutstyr fra buildor.no lar deg organisere kjøkkenet ditt slik at du får en enklere og ryddigere hverdag.

Bredt utvalg kvalitetsprodukter

Buildor kan kjøkken og her finner du alt du trenger av utstyr til ditt kjøkken. Her er praktiske oppvaskstativ, skjærefjøler, oppbevaringskurver og annet du måtte trenge. Våre produkter er av utmerket kvalitet og de tåler den røffe behandlingen kjøkkenutstyr ofte utsettes for. Her trenger du verken være redd for vannsøl eller matrester. Normal rengjøring er alt som behøves, og produktene holder seg som nye selv etter lang tids bruk. Finn det du trenger for å forenkle matlagingen på buildor.no.

Et godt kjøkken har et rikt utvalg av kjøkkenutstyr – finn det du trenger hos Buildor

Kjøkkenutstyr fra velkjente produsenter får du fra buildor.no. Uansett hva du trenger finner du det her til lave priser. Samtidig er du garantert rask levering og åpent kjøp i 2 uker.

Shop By
Varemerker
 1. Blanco (86)
Kategorier
 1. Kjøkkenutstyr (86)
Varemerker b
 1. Blanco (86)
Pris
0 kr 4867 kr 0 kr to 4867 kr
Leveringstid
 1. 2-3 hverdager (45)
 2. 3 uker (41)

Vare 1 til 16 av totalt 86

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vare 1 til 16 av totalt 86

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5