Uten oppvaskmaskinavstengning

Trenger du en ny kjøkkenkran eller bare vil friske opp kjøkkenvasken med en ny? Buildor har et bredt utvalg kjøkkenbatteri uten oppvaskmaskinavstengning. Her kan du velge mellom forskjellig design, alt etter hva du liker. 1-grepskran for den mer moderne stilen eller 2-grepskran for en mer klassisk stil. Alle produktene kommer fra kjente merker og gir deg deg kvaliteten en god kran skal ha.

Funksjonalitet og stil i en kran

Hvilken type kjøkkenkran en ønsker er ofte et spørsmål om hvordan man bruker kjøkkenet, og vasken. Enkelte har behov for en fleksibel kran og velger kran med dusjhode. Andre går for den mer klassiske designen, med rette vinkler og minst mulig synlighet. Buildor har alle varianter, slik at du kan få akkurat det produktet du trenger. Ønsker du en helt enkel, men funksjonell kran kan for eksempel Oras kjøkkenkran være en god løsning. Den nye kjøkkenkranen kommer uten oppvaskmaskinavstengning, og du monterer den enkelt på egen hånd.

Stilfull kjøkkenvask med små detaljer

En ny kjøkkenkran kan være akkurat den lille detaljen som gir kjøkkenet ditt et komplett uttrykk. Sjekker du, for eksempel, Oras armatur uten oppvaskmaskinavstengning eller Gustavsberg blandebatteri, oppdager du raskt hvor mye en kran kan utgjøre for design på et kjøkken. Samtidig har du muligheten til å velge den funksjonaliteten du trenger. Kvaliteten på produktene er utmerket, og du har ny kran for mange år fremover. Trenger du andre smarte ting til kjøkkenet? Sjekk gjerne vårt store utvalg av kjøkkentilbehør.

Sjekk ut kjøkkenbatteri uten oppvaskmaskinavstengning hos Buildor

På Buildor.no finner du blanderbatterier til kjøkken uten oppvaskmaskinavstengning i alle varianter. Samtidig får du prisgaranti, raske leveranser og åpent kjøp i 14 dager. Benytt sjansen til å oppgradere kjøkkenet med noen enkle grep.

Shop By
Varemerker
 1. Blanco (60)
Kategorier
 1. Kjøkkenbatteri (60)
Varemerker b
 1. Blanco (60)
Underkategorier
 1. Kjøkkenbatteri uten oppvaskmaskinavstengning (60)
Pris
0 kr 10590 kr 0 kr to 10590 kr
Leveringstid
 1. 2-3 hverdager (41)
 2. 3 uker (43)

Vare 1 til 16 av totalt 60

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Vare 1 til 16 av totalt 60

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4