Med oppvaskmaskinavstengning

Når en kjøper nytt kjøkkenbatteri/kran må en tenke over om en vil ha oppvaskmaskin tilkobling eller ikke. Velger man en kran med med oppvaskmaskinavstengning kan Buildor tilby flere alternativer og merker. Velg mellom alt fra de enkle og klassiske blandebatteriene til de med ekstra finesser. Du finner selvsagt også forskjellige typer design, slik at batteriet passer inn på kjøkkenet hos deg.

Hva er oppvaskmaskinavstengning?

Når man setter inn en oppvaskmaskin for benk bør man ha muligheten til å stenge av vannet, som går inn til maskinen. Dette kan gjøres enkelt med oppvaskmaskinavstengning. Det vil si at kjøkkenbatteriet har en ekstra skru eller knapp, slik at vanntilførselen fra vannrør til oppvaskmaskin stopper. Det kan være flere grunner til at man ønsker dette. Blant annet slipper man å stenge hovedkranene om en skal bytte, om det oppstår lekkasjer fra maskinen eller om det blir feil på oppvaskmaskinen. Du finner flere varianter for disse hos Buildor.

Installer oppvaskmaskinen selv

Oppvaskmaskiner er enkle å installere på egen hånd. Det en skal være nøye med er at en skrur de forskjellige koblingene godt fast, slik at en unngår lekkasjer i koblingspunktene. Under kjøkkenvasken, på vaskens rør, finner du koblingspunkter for både avløp og inntak av vann. Kjøkkenbatteri med oppvaskmaskinavstengning vil ha et egnet feste, for slangen som tar inn vannet i maskinen. Ta en titt på de forskjellige merkene vi kan tilby, som for eksempel fra FM Mattsson.

Se det store utvalget av kjøkkenbatteri med oppvaskmaskinavstengning hos Buildor

Velg kran med oppvaskmaskinavstengning, slik at du kan stenge vann til og fra oppvaskmaskinen. Få kjente merker og lave priser hos Buildor.no. Samtidig garanterer vi deg en rask levering og åpent kjøp i 2 uker.

Shop By
Varemerker
  1. Blanco (4)
Kategorier
  1. Kjøkkenbatteri (4)
Varemerker b
  1. Blanco (4)
Underkategorier
  1. Kjøkkenbatteri med oppvaskmaskinavstengning (4)
Pris
0 kr 5647 kr 0 kr to 5647 kr
Leveringstid
  1. 2-3 hverdager (4)

4 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

4 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side