Avfallssortering

Har du irritert deg over matsøppelposer som lekker og ekle matrester du må grave ut av sila i oppvakkummen med fingrene? Da kan en avfallskvern fra buildor.no være noe for deg. Våre avfallskverner hjelper deg til bedre kjøkkenhygiene og forenkler ditt kildesorteringssystem. Kanskje kan du endelig bli kvitt en av bøttene i søppelskapet ditt? Kvernen kan du montere selv under oppvaskkummen. Alle kvernene fra buildor.no er laget i rustfritt stål og tåler hard belastning over lang tid.

Enkel montering og bedre hygiene

Avfallskverner sparer plass til kildesortering bøtter. De er ikke vanskelige å installere selv dersom man er litt nevenytting. Våre kverner kommer med vannlås og alt annet du trenger til monteringen, bare husk å følge den vedlagte bruksanvisningen nøye. Mange steder hentes matsøppel nå kun hver 14. dag. Det skaper problemer med ubehagelig lukt, og uinnsamlet illeluktende søppel kan tiltrekke seg skadedyr. Med en avfallskvern fra buildor.no reduserer du søppelmengden betraktelig og eliminerer alle luktproblemer. Kvitt deg med alt av matsøppel ved å la kvernen male avfallet opp, og skyll det vekk ved å la vannet renne i 5-10 sekunder.

Vedlikeholdsfri og plassbesparende søppelhåndtering

Din nye kvern er vedlikeholdsfri, og du skal ikke bruke kjemiske avløpsåpnere på den. Det kommer du heller ikke til å føle behov for. Det er en myte at bruk av avfallskverner fører til tilstoppede rør. Etter at du har bestemt deg for å installere avfallskvern kan det være en ide å gå over systemet ditt for kildesortering. Siden du ikke lenger har behov for en egen bøtte til matsøppel kan du spare plass ved å kjøpe et nytt kildesorteringssett.

Hos Buildor finner du utstyret du trenger for god avfallssortering

Selv om det faktisk en fordel for miljøet med mer organisk avfall i kloakken, det hjelper på komposteringen, er det noen steder der avfallskverner ikke er tillatt. Noen kommuner mangler gode nok renseanlegg for å filtrere bort så fine partiklene. Spør gjerne vår kundeservice om råd, og husk at buildor.no har alt du trenger til din avfallshåndtering.

Shop By
Varemerker
  1. Blanco (9)
Kategorier
  1. Avfallssortering (13)
Varemerker b
  1. Blanco (9)
  2. Stala (4)
Pris
0 kr 6695 kr 0 kr to 6695 kr
Leveringstid
  1. 2-3 hverdager (5)
  2. 2-5 hverdager (4)
  3. 3 uker (4)

13 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

13 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side