Avfallskverner

Er du av de som gjerne skulle håndtert matavfallet på en bedre og enklere måte? Da har Buildor løsningen du trenger. Her finner du et godt utvalg forskjellige avfallskverner. Kast matrester og annet biologisk avfall rett i en oppvaskkum, og sett deretter på kvernen. Tenker du på å begynne med kompostering er denne løsningen den garantert beste. Ta en titt for en enklere hverdag på kjøkkenet.

Velg den enkle løsningen

Når man lager mat er det ofte mye avfall, skrell, avskjær og annet. I stedet for å la dette bli liggende soper du det lett i en vask på kjøkkenet. Avfallskverner sørger for resten. Kvernen bør du ha fagfolk til å montere, slik at alle retningslinjer angående rør - og elektrisk arbeid er fulgt. Valgmulighetene på produktene du finner hos Buildor er mange. Her er det kverner med lite støy, valg for størrelse på oppkvernet avfall og videre. Materialene er i rustfritt stål, som er solid og evigvarende.

Alt du trenger

Tenker du å bestille en avfallskvern må du også huske å bestille andre komponenter som eventuelt hører til. Noen avfallskverner kommer med vannlås, andre ikke. Bunnventil vil du også ha behov for, også disse finner du i utvalget. Ønsker du å montere en avfallkvern ved siden av oppvaskkummen? det er heller ikke noe problem. Du finner samtidig egne fester, om du har en tykk kjøkkenplate. Alt du trenger til monteringen og annet finner du her.

En avfallskvern får bort matavfallet raskt og effektivt – se utvalget hos Buildor.no

Bli kvitt matavfallet med avfallskverner fra Buildor.no. Du har åpent kjøp i to uker, og de lave prisene kommer med en prisgaranti. Bestill i dag og du har kvernen raskt.

Shop By
Varemerker
  1. Insinkerator (5)
Kategorier
  1. Avfallskverner (5)
Varemerker b
  1. Insinkerator (5)
Pris
0 kr 13179 kr 0 kr to 13179 kr
Leveringstid
  1. 2-3 hverdager (5)

5 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

5 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side