Håndtak & Knotter

Trenger din dør et nytt håndtak? Eller kanskje nye knotter, da finner du alt du trenger på Buildor.no. Å ha funksjonelle og vakre dørhåndtak er faktisk viktigere enn hva mange tror, dørhåndtak kan være prikken over i-en interiørmessig. Likevel glemmer mange nye dørhåndtak når de skal pusse opp. Man kan selvsagt også pusse opp de gamle om man heller ønsker det.

 

Velg riktig håndtak!

Det finnes mange typer dørhåndtak der ute, for eksempel til skap. Skaphåndtak er viktig for en smertefri hverdag, og hvis man ikke velger skyvedører på skapene sine, er disse et absolutt must. Et godt håndtak skal ikke bare fungere smertefritt, det skal også se bra ut. Man bør derfor bruke litt tid på se etter et dørhandtak som passer til døren eller skapet, før man går til innkjøp. Slike dørhåndtak finnes i forskjellige materialer, og det kan lønne seg å velge forskjellig materiale avhengig av om håndtaket er til inne- eller utebruk.

 

Trenger du nytt håndtak til kommode?

Det kan være et slit å åpne en kommode hvis den ikke har et godt håndtak. Hos Buildor.no finner du et bredt utvalg av både dørhåndtak og håndtak til kommode. Har du ett eller flere baderomsskap som også trenger nye skaphåndtak? Da har Buildor selvsagt det også. Håndtakene er lette å feste selv, slik at man slipper å bruke penger på å leie inn håndverkere. Hos Buildor får du også prisgaranti.

 

Forny kjøkkenet med vakre håndtak fra Buildor

Nå kan du fornye kjøkkenet, badet eller ytterdøra med håndtak fra Buildor.no. Takket være prisgaranti, åpent kjøp i 14 dager og rask levering har det aldri vært lettere å kjøpe nye dørhåndtak.