Brannsikkerhet

Med en brannslukker fra buildor.no er du forberedt hvis uhellet skulle være ute. Brannsikkerhet er et viktig tema i Norge, og med ett av våre stilige brannslukningsapparat kan du være klar for de fleste brannuhell uten å skjemme ut ditt hjem. Buildor har artige utførelser for enhver smak, enten du er katteelsker, humoristisk anlagt, eller den tradisjonelle typen som foretrekker en ordinær rød slukker!

Vær forberedt hvis uhellet er ute

Den aller vanligste årsaken til boligbrann i Norge er feil på det elektriske anlegget eller feil bruk, for eksempel ved klestørking på ovn. Det er også lett for å glemme at kaffetrakteren eller komfyren står på, og vi har vel alle stekt en pizza etter en bytur. Brannsikkerhet er noe enhver husstand må tenke på, og brannvarslere er første forsvarslinje mot brannuhell. Når man først blir varslet om røykutvikling vil neste steg være å ha mulighet til å slukke selv.

Gjør det selv: Slukk det selv

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap har tre anbefalinger for god brannsikkerhet: 1. Ha fungerende røykvarslere, gjerne flere. Da blir du oppmerksom på røykutvikling i tide. 2. Ha slokkemiddel, som husbrannslange, pulverapparat eller skumapparat lett tilgjengelig. 3. Gå gjennom rømningsveier. Kjøkkenbranner er en type økende branntilfelle, og hvis du har en kjøkkenvifte er det viktig med renhold av den. Skulle det allikevel oppstå brann på kjøkkenet er et brannteppe et av de beste slukningsmidlene.

Alltid beredt med produkter for brannsikkerhet fra Buildor

Buildor.no gjør brannsikkerhet for deg og din familie lett og rimelig. Kom uhellet i forkjøpet! Vi har prisgaranti på alle varer, åpent kjøp i to uker og raske leveranser hjem til deg.