Det er få ting nordmenn er så glade i som interiør. For mange er innredning en hobby, og mange bruker mye tid og penger på å finne det perfekte interiøret til sin stil. I dag finner vi også mange produkter som ivaretar sikkerheten vår med stil. Her finnes et stort utvalg av stilfulle detaljer innen både brannsikkerhet og detaljer til skuffer og skap.

Glad i interiør?

Skal du pusse opp hjemme? Eller er du kanskje bare glad i interiør? Hos Buildor finner du alt du trenger for å oppgradere hjemmet ditt med enkle små grep. Du trenger ikke å bytte ut hele kjøkkeninnredningen, når du bare trenger å bytte ut knotter og håndtak på skuffer og skap. Går du for runde og myke detaljer, eller ønsker du noe røffere? Knotter og håndtak kan skape et personlig uttrykk i hjemmet, og det kan være veldig moro å gå på skattejakt etter nye perler til husets skuffer og skap. Hvorfor ikke droppe hele knotten, og bytte den ut med en løkke? Det kan skape en spennende effekt i rommet.

Å innrede med brannvern

De fleste forbinder brannvern og produkter i denne kategorien med kjedelige hvite røykvarslere og røde brannslukningsapparat. Derfor er det en stor glede for alle som er opptatt av detaljer i både det store og det lille, at også disse produktene kommer i et varierende utvalg. Neste gang dere skal gå gjennom husets brannsikkerhet, så kan dere oppgradere med stilfulle produkter som ivaretar familiens viktige brannsikkerhet. Selv om noe er et absolutt “must” i alle hjem, så betyr ikke det at det trenger å ha det samme uttrykket i alle hjem. Finn frem til de fargene og mønstrene som står i stil til deres hjem.

Ta vare på de du er glad i

Det er viktig å sørge for at utstyret er i orden, og at det virker. Det gjelder både når vi snakker om brannsikkerhet, men også når det kommer til annet interiør. Ingen ting er så kjedelig som skapdører som ikke vil åpne seg, fordi det gamle håndtaket ikke vil samarbeide lenger. Hos Buildor finner du interiørdetaljene som både behager øynene og samvittigheten. Hvem skulle trudd at det ville skjule seg en brannvarsler bak det fargerike insektet i taket? La barna velge hvert sitt brannteppe i ønsket utførelse, så har dere ett i hver etasje. Og kanskje kan dere bytte ut den gamle rød fargen på brannslukningsapparatet også?

Med smart innredning fra Buildor.no er det enkelt å gjøre viktige endringer

Enten du skal pusse opp den gamle kommoden eller oppgradere brannvernsutstyret, så finner du den nye stilen hos Buildor.no. Vi er eksperter på innredning, og vi gir deg varene du trenger til gode priser. Du får også 14 dagers åpent kjøp og rask levering på alle varer.