Vertikalskjærere

Vil man ha en pen plen krever det litt arbeid, utover å klippe den med jevne mellomrom. En vertikalskjærer hjelper deg med den jobben. Denne maskinen kjenner de fleste, men under et annet navn; mosefjerner. En effektiv og enkel redskap for hagebruk og pene grønne overflater. Velg mellom vertikalskjærer bensin eller elektrisk. Alle våre vertikalskjærere leveres raskt og til en gunstig pris.

 

Enkel fjerning av mose

Mange sliter med å få en pen plen på grunn av mose og annet som vokser opp. Bruker du en vertikalskjærer plen får plenen mer luft, samtidig som mose dras opp. I løpet av et år holder det å gå over med skjæreren opp mot 4 ganger, litt avgjørende av hvor mye mose du har. Den er enkel å bruke, du skyver den foran deg på samme måte som en gressklipper. Vertikalskjærere fra oss kommer med oppsamler, som er avtakbar.

 

Enkel å tilpasse

Vertikalskjærere er enkel å tilpasse til brukeren. Modellene vi leverer har høydejustering, som er en stor fordel for korrekt arbeidsstilling. Den er i tillegg enkel å vedlikeholde. Det holder å gjøre den ren etter bruk. Over tid vil enkelte deler trenge utskifting, som for eksempel fjærsett. Disse kan bestilles enkeltvis. Etter vinterlagring vil det være greit å gå over maskinen, eventuelt smøre bevegelige deler. Vi tilbyr også andre praktiske hageredskaper. Kanskje du trenger en hagehenger også?

 

Plenen din har godt av noen årlige runder med vertikalskjærere fra Buildor.

Buildor.no tilbyr mange forskjellige redskaper til hagen. Vertikalskjærere fra oss har prisgaranti og åpent kjøp i 2 uker. Plenen blir som ny med kvalitetsprodukter fra oss. Bestill i dag og pakken er i posten om få dager.

3 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

3 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side