Verktøy

En god verktøykasse inneholder så mangt, som for eksempel skruer, skrutrekker, hammer, vater, skiftenøkkel og spiker. De fleste har en verktøykasse i hjemmet sitt, men man kan faktisk aldri få nok verktøy. I alle fall ikke oppussingsglade nordmenn. Norge er et av de landene som pusser opp mest i verden, og da er det viktig å ha det riktige utstyret på plass.

 

Verktøyskrinet med det rare i

Man kan finne mye rart i verktøyskrin, mye mer enn tradisjonelt verktøy. Følgende er kun et lite utvalg av hendig hjelpemidler man burde ha i vertkøyskrinet: batterier, strikker, pinsett, q-tips og blyant. Nettopp fordi verktøyskrinet kan inneholde så mange forskjellige ting, kan mange barn synes det være veldig gøy å kikke i skrinet. Men man burde aldri la barn leke med slike ting på egenhånd, dette kan bli svært skadelig. Men det betyr ikke at man ikke kan lære små barn å slå inn en spiker, man må bare vise de hvordan.

 

Husk riktig utstyr!

Har man et godt utvalg av verktøy hjemme, kanskje til og med en verktøyvogn, da kan man gjøre det aller meste som må gjøres i huset eller leiligheten. Skal man gjøre store prosjekter kan det også være lurt å investere i en filtermaske. En slik maske vil hjelpe deg med å holde sagflis og annet grums vekke fra nese og munn. Det er nemlig viktig å tenke på egen helse når man pusser opp.

 

Ingen utfordring er for stor med verktøy fra Buildor

Man kan helt enkelt kjøpe verktøy på nett hos Buildor.no. Nettbutikken tilbyr åpent kjøp i hele 14 dager, prisgaranti og rask levering. Å handle på nett har aldri vært enklere!

Shop By
Varemerker
  1. AL-KO (8)
Kategorier
  1. Verktøy (8)
Varemerker b
  1. AL-KO (8)
Pris
0 kr 8399 kr 0 kr to 8399 kr
Leveringstid
  1. 5-10 hverdager (8)

8 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

8 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side