Snøfresere

Når man begynner å kjenne lukten av snø i luften, er det på tide å gå til innkjøp av det utstyret man trenger for å måke snø fra gårdsplassen. De siste årene har det blitt mer og mer populært med elektrisk snøskuffe eller forskjellige typer snøfresere. Du finner selvsagt et godt utvalg av slike varer hos Buildor. Å måke snø har aldri vært enklere!

Lei av å måke snø?

Det er få ting som er så kjedelig som å måke snø. Om det er på bilen, i hagen eller på gårdsplassen. Hvis du er en av dem som irriterer deg over å skrape is av bilrutene hver vintermorgen, bør du vurdere å investere i et beskyttelsestrekk til bilen. Og er du lei den gode, gamle snøskuffa, bør du ta en titt på vårt store utvalg av topp moderne snøfresere. Bruker du en snøfreser vil snømåkingen gå som en drøm.

Redskapsbod for vinterbehov

Det er ikke slik at hagearbeidet avsluttes bare fordi det er vinter, man må bare pleie hagen og gårdsplassen på en annen måte enn man gjør på sommeren. Derfor er det kjekt å ha en velutstyrt redskapsbod med motorolje, snøfresere, isskraper, beskyttelsestrekk, med mer. Med en godt utstyrt bod har du kommet langt på vei til å dekke de vedlikeholdsbehovene som skulle dukke opp gjennom en lang og kald vinter.

Bestill snøfresere fra Buildor i dag, og vær klar når vinteren kommer

Buildor.no har snøfresere som gjør snømåkingen til en drøm. Du får alltid prisgaranti hos Buildor, samt åpent kjøp i 14 dager og rask levering av alle varer. Kjøp din nye snøfreser hos Buildor!

Shop By
Varemerker
  1. AL-KO (2)
Kategorier
  1. Snøfresere (3)
Varemerker b
  1. AL-KO (3)
Underkategorier
  1. Snöslungor (1)
Fresertype
  1. Ettstegs (2)
  2. Tostegs (1)
Pris
0 kr 8394 kr 0 kr to 8394 kr
Leveringstid
  1. 4-5 hverdager (3)

3 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

3 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side