Motorsager

Er du en erfaren skogsrydder eller er du en huseier med litt trær rundt husveggen? Skal du rydde i hagen, kappe trær eller bare skjære ved? Da må du kjøpe deg en motorsag og få gjort unna jobben fort og ryddig. Det er et stort utvalg av motorsager og det viktig at du velger riktig sort. Det finnes mange varianter, fra de proffe til de mer ordinære. Verneutstyr er også viktig å bruke, husk ihvertfall skogshjelm med visir og øreklokker.

 

Med motorsag gjør du jobben enkelt og lett

Det er gode nyheter for deg som har utsatt og utsatt ryddejobben i hagen. Med en god motorsag på laget, så vil den jobben gå lettere. Du finner motorsager både for store og små jobber. Med en grensag, kan du fort og effektivt kutte alle grenene på dine trær i hagen. Du slipper nå å slite, og det har blitt en morsom jobb å klippe grener. Med et vridbart hode på et teleskopskaft så rekker du høye og vanskelige grener. Du slipper også å balansere i stige, og du kan skjære grener opp til 25 cm.

 

En motorsag kan du bruke i mange år

De fleste motorsager vil vare i mange år, dersom du er flink med vedlikeholdet. Alle motorsagkjeder må files, dersom de skal yte maksimalt. Når kjedet blir utslitt, og ikke kutter så godt lenger, så kan både kjede og sverdet skiftes ut. En motorsag som brukes ofte trenger daglig drivstoff og smøreoljer. Kjedeolje brukes så kjede holder seg glidende ved bruk. Skal du drive sikkert med motorsag så anbefales det også arbeidsklær og verneutstyr, slik at du ikke skader deg.

 

Få jobben gjort med motorsager fra Buildor

Hos Buildor.no så finner du et stort utvalg av motorsager. Utvalget vårt omfatter alt fra kraftige sager til mindre sager for privat bruk så vel som modeller for felling, beskjæring og vedkapping. Vi gir god kundeservice, og har god produktkunnskap om produktet. Vi gir også prisgaranti og har åpent kjøp i to uker.

Shop By
Varemerker
  1. AL-KO (10)
Kategorier
  1. Motorsager (10)
Varemerker b
  1. AL-KO (10)
Pris
0 kr 2399 kr 0 kr to 2399 kr
Leveringstid
  1. 5-10 hverdager (10)

10 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

10 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side