Løvblåser

Ønsker du deg en løvblåser for å fjerne høstløvet fra hagen eller gårdsplassen? Hos Buildor finner du selvsagt dette, og du kan kjøpe med løvblåser batteri i samme slengen. Høstløv kan være en stor plage, og med en blåser som gjør mesteparten av jobben for deg, kan du heller bruke tiden på andre fine høstaktiviteter, som å gå tur i skogen.

 

Fjern høstløvet, helt enkelt

En løvblåser gjør hverdagen enklere for mange, da den helt enkelt blåser vekk løvet for deg. Man kan samle høstløvet i store hauger, og så bruke en løvoppsamler til å fjerne det. Man kan kompostere løvet hvis man ønsker det, eller kjøre det på søppeldynga. Løvoppsamlere er helt enkelt et elektrisk hjelpemiddel det kan være vanskelig å leve uten, hvis man først har blitt vant til å bruke det. De fleste løvoppsamlere er batteri-drevet, og man kan helt enkelt bytte batteri når man trenger det.

 

Løvsuger og løvblåsere

Ønsker du en lettere måte å fjerne løvet på? Da bør du vurdere å investere i en løvsuger eller en løvblåser. Du kan helt enkelt kjøpe en løvsamler, eller du kan bruke en god gammeldags trillebår til å fjerne løvet fra hagen. Selv om høstløvet kan se flott ut i starten, der det ligger i sine fantastiske oransje toner, blir det fort bløtt og råttent. Alle med hage bør fjerne løvet før vinteren setter inn.

 

Rydd hagen for høsten og samle sammen løvet med en løvblåser fra Buildor

Hos buildor.no kan du kjøpe en ny løvblåser som gjør jobben med å fjerne høstløvet mye enklere. Du får også prisgaranti, åpent kjøp i 14 dager og rask levering av den nye løvblåseren.

Shop By
Varemerker
  1. AL-KO (1)
Kategorier
  1. Løvblåser (1)
Varemerker b
  1. AL-KO (1)
Pris
0 kr 699 kr 0 kr to 699 kr
Leveringstid
  1. 5-10 hverdager (1)

1 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

1 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side