Kantklippere & Hekksakser

Å ha en hage er mer enn å bare nyte synet av den. Det innebærer både stell og å skaffe seg nye planter i ny og ne. Hagearbeid trenger ikke være vanskelig eller tungvint. Det handler om å ha det riktige verktøyet til de forskjellige jobbene. Vi har alt du trenger til jobben - fra kantklippere til hekksaks. Alle produktene kommer fra kjente merker og til en gunstig pris.

 

Gjør hagearbeid til en glede

Å holde orden i en hage tar mye tid, hvis man ikke har det riktige utstyret. Det er lett for at planter og ugress vokser vilt både her og der, uten at man har villet det. Hagen bør se velstelt og pen ut, uansett om den er liten eller stor. Har du gressplen vil en gresstrimmer og kantklippere være til stor hjelp. Du får enkelt klippet ned gress som er nært vegg eller på andre steder hvor gressklipperen ikke kommer til.

 

Kvalitet over hage og verktøy

En pen og spennende hage har ofte forskjellige områder. Det kan være skifte fra plen og over til utsmykkende blomsterbed. Bestiller du produkter som kantsaks, kantklippere og gressklipper fra oss får du kvalitet som hjelper deg. Med få midler og lite innsats ser hagen velstelt ut. Det er lite vedlikehold på utstyret, annet enn å holde de rene og lagre de forsvarlig. Vi tilbyr deg priser som er gunstige i forhold til hva du får.

 

Ikke glem kantene – Buildor har kantklippere til dine behov

Buildor.no har åpent kjøp i 14 dager, også for kantklippere og annet til hagen. Vi gir deg prisgaranti og en rask levering. Har du hage har vi det du trenger!

Shop By
Varemerker
  1. AL-KO (26)
Kategorier
  1. Kantklippere & Hekksakser (26)
Varemerker b
  1. AL-KO (26)
Pris
0 kr 2909 kr 0 kr to 2909 kr
Leveringstid
  1. 5-10 hverdager (26)

Vare 1 til 16 av totalt 26

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 16 av totalt 26

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
  1. 1
  2. 2