Jordfreser

Husker før i tiden, da måtte de fleste stå krokbøyd å hakke, grave og slite med jorda for å få den løs og luftig. Nå kan du kjøpe deg en jordfreser. Vi har stort utvalg, og disse maskinene kan pløye jord svært så effektivt. Du får jordfresere alt etter hvor stor jobb du skal gjøre, fra kraftmaskiner til mindre hagemaskiner. Skal du utføre tyngre arbeid burde du velge freser med tinder bak, og for mindre hagearbeid tinder foran.

 

Med jordfreser går hagearbeidet som en drøm

Skal du utføre diverse hagearbeid? Da bør du vurdere å skaffe deg en liten jordfreser. Den kan du bruke til å pløye opp jorda så den blir løs og luftig. Hvis hagen består av flere små blomsterbed og hageparseller, bør du velge en jordfreser med transporthjul. Transporthjul gjør det enkelt å transportere den rundt omkring. Jordfreseren har en rotor med tinder på som freser jorda. Løs og fin jord uten jordklumper er viktig for å gi gode vekstvilkår for hagevekster. Jordfresere er enkle å bruke, og ved å følge bruksanvisning er det ingen sak.

 

Jordfreseren gjør jobben lett

Hvordan bruke jordfreser? Det er ikke vanskelig. Du trenger kun å følge instruksjonsboken med detaljerte bruksprosedyrer. Skal du beholde jordfreseren din lenge, er det bare å gjøre det som står på vedlikeholdsskjemaet og følge sikkerhetsprosedyrene som følger med. Bare husk å ha nok olje på motoren slik at du forhindrer risiko for skader på denne. Du får også tilbehør til jordfresere, f.eks. plog og kultivator. Sjekk ut hva din modell kan bruke.

 

Få jobben gjort med utstyr fra Buildor.no – Fres opp jorden med en praktisk jordfreser

Er du ute etter jordfreser så bestill den på Buildor.no i dag. Vi har et stort utvalg jordfresere fra kjente merker. Vi ønsker å sikre deg den beste prisen på varen, så vi har prisgaranti og fri frakt på levering. Angrer du på kjøpet så gir vi deg åpent kjøp i 14 dager. Vi kan også skryte av raske leveringstider.

Shop By
Varemerker
  1. AL-KO (4)
Kategorier
  1. Jordfreser (4)
Varemerker b
  1. AL-KO (4)
Pris
0 kr 7499 kr 0 kr to 7499 kr
Leveringstid
  1. 5-10 hverdager (4)

4 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

4 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side