Gressklippere

Gressklipping er en kjent aktivitet som de fleste med en hage kjenner til. Har du en god gressklipper som passer til din plenstørrelse, blir jobben mye enklere. I vårt byggevarehus på nett kan vi tilby gressklippere i alle størrelser og prisklasser. Er du på utkikk etter en sylinderklipper, eller kanskje en robotklipper? Ta en titt på vårt store utvalg og finn den som passer best til ditt bruk.

 

Gressklippingen blir enklere med den perfekte gressklipperen

En motorgressklipper er en gressklipper som går på enten elektrisitet eller bensin. Du bør tenke litt over hva som passer best for deg. Har du en stor hage, anbefales en bensindrevet gressklipper. Er hagen større enn 200-300 m2, kan en elektrisk gressklipper kreve både én og to skjøteledninger. Dette er ikke bra for motoren på lengre sikt. For små hager som ligger nært inntil huset, er elektriske gressklippere et smart valg. En robotgressklipper vil heller ikke være noe dumt valg. Denne kan jobbe i det stille om natten slik at du kan våkne opp til perfekt nyklippet gress morgenen etter.

 

Pålitelige gressklippere av høy kvalitet

Buildor tilbyr gressklippere av høy kvalitet. Enten du kjøper en sylinder- eller robotgressklipper, er du sikret god gressklipping i mange år fremover. Litt enkelt vedlikehold er allikevel nødvendig. Ta en titt på kniven etter bruk for å sikre at den ikke har blitt påført skader. Har du en bensingressklipper, bør oljen skiftes en gang i året. Oljer, kniver og verktøy finner du enkelt hos Buildor. Husk også å rengjøre gressklipperen grundig før du gjemmer den bort for vinteren.

 

Buildor har et stort utvalg av gressklippere i flere utgaver

Kjøp din nye gressklipper hos buildor.no. Her kan du finne gressklippere i alle mulige varianter. Vi tilbyr raske leveranser med to ukers åpent kjøp. I tillegg har vi prisgaranti på alle våre varer.

Shop By
Varemerker
 1. AL-KO (36)
Kategorier
 1. Gressklippere (36)
 2. Tillbehör Trädgårdsmaskiner (3)
Varemerker b
 1. AL-KO (36)
Kraftkilde
 1. Batteri (4)
 2. Bensin (12)
 3. Håndkraft (4)
 4. Strøm (3)
Show Less Show More
Selvgående
 1. Ja (10)
 2. Nej (14)
Pris
0 kr 9999 kr 0 kr to 9999 kr
Leveringstid
 1. 5-10 hverdager (36)

Vare 1 til 16 av totalt 36

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Vare 1 til 16 av totalt 36

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3