Øvrige maskiner

Når man har en hage eller en naturtomt er det alltid noe å drive på med. En ting er småjobber man får unna med kantsaks eller gressklipper. En annen er de mer tunge jobbene som å felle trær eller gjøre klar ved for vinteren. Vi tilbyr maskinen som gjør jobben enkel, enten det er vedkløyver eller øvrige maskiner. Du får de selvsagt til gunstige priser.

 

Maskiner for enhver jobb

Det er mye arbeid om man har en stor plen eller en mark man vil holde ryddig. Slåmaskin fra oss fikser den jobben for deg. Den er enkel å bruke og er av en ypperlig kvalitet. Øvrige maskiner fra oss vil også være nyttige. Det kan være alt fra en løvblåser til motorsag. Du sparer ikke bare tid, men også kroppen for uheldige arbeidsstillinger. Vi leverer produkter fra anerkjente produsenter av utmerket kvalitet. Det gir et enklere hagestell og et penere uteområde.

 

Kvitt deg med hageavfall

Å rydde opp i hage og uteområder fører til en del hageavfall. Nå har du muligheten til å male dette opp, og deretter bruke det til kompost. Over tid har du en utmerket matjord. Du finner flere typer kompostkvern i et godt utvalg størrelser og merker. Det kan være en del støy ved bruk av kvernen eller øvrige maskiner. Bruk derfor hørselvern for å minske risikoen for hørselsskader. Alt du trenger finner du her hos Buildor.

 

Se utvalget av øvrige maskiner fra Buildor

Buildor.no tilbyr et åpent kjøp i 2 uker på alle produkter, inkludert øvrige maskiner. Vi har prisgaranti og garanterer raske leveranser. Alle produkter kommer fra kjente merker og er av en utmerket kvalitet.

10 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

10 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side