I vårt varehus på nett kan vi tilby hagemaskiner til alle formål. Snømåking, klipping av gress og hekk er noe alle kan klare med det rette utstyret. Hagemaskinene er enkle å ta i bruk og varer i mange år. Ta en titt på vårt store utvalg av gressklippere, stiger, høytrykkspylere og mye mer, og finn det du treger for ditt prosjekt.

Hagemaskiner av høy kvalitet til alle årstidene

Trenger hagen en liten oppfrisking, eller har den gamle gressklipperen din gått av med pensjon? Vi hos Buildor har akkurat det du trenger for å forvandle hagen din til en praktfull park. I vårt store utvalg av hagemaskiner vil du finne utstyr for hele året. Har du en god snøfreser vil du glede deg til vinteren kommer. En høytrykkspyler gjør unna vårrengjøringen av terrasse og belegningsstein lett som bare det. På sommeren er en robotgressklipper kjekk å ha mens du slapper av i hengekøya. Når sommeren tar farvel og det siste bladet har falt fra trærne, vil løvblåseren effektivt rydde eiendommen for blader. Fordelen med våre hagemaskiner er den høye kvaliteten, noe som sørger for glede år etter år.

Klipp hekken enkelt med en elektrisk hekksaks

Å klippe hekk er noe alle kan klare. Med en elektrisk hekksaks fra Buildor har du det du trenger for å få en vakker hekk. Sørg for at hekken er tørr før du klipper den. Dette vil gjøre klippingen mye enklere. Husk også på at jo oftere du klipper den, desto tettere vil den vokse. Videre kan en hekksaks brukes til å trimme busker, fjerne ugress og andre ting du vil kvitte deg med i hagen. For å nå frem til områder som gressklipperen ikke klarer, er en kantklipper nødvendig. Du finner flere modeller, trimmetråd og mange andre typer hagemaskiner her hos Buildor.

Hagemaskiner av høy kvalitet og lang levetid

Kjøper du hagemaskiner fra Buildor er du sikret produkter fra kjente produsenter. For deg betyr dette utstyr av høy kvalitet med lang levetid. Noe av utstyret trenger allikevel noe vedlikehold. En hekksaks må smøres med en smørespray både før, under og etter bruk. Dersom du har en bensindrevet gressklipper, trenger du å utføre en enkel motorservice én gang i året. Blant annet må det byttes olje på den. I tillegg er det viktig at du rengjør alle hagemaskinene etter bruk, spesielt før oppbevaring over lengre tid. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål om bruk eller vedlikehold.

Med hagemaskiner fra Buildor.no holder du eiendommen velstelt

Vi hos buildor.no har hagemaskiner for alle mulige formal til alle årstidene. Høy kvalitet og lang levetid er bare noen av fordelene med dem. Vi leverer raskt og med 14 dagers åpent kjøp. I tillegg har vi prisgaranti på alle våre varer.