Planting & Stell

I hagen din finner du uendelige muligheter til små og store prosjekter du kan gjøre selv. Etter en lang vinteren er det godt å komme ut og klargjøre hagen til sommeren. Skal du plante ulike blomster er det smart å ha dem i en plantekasse for lettere å fjerne ugress. Ønsker du å ha en fargerik hage som spirer langt utover høsten er det viktig å stelle plantene nøye. Buildor kan gi deg gode råd og tips til plantestell.

 

Lag din egen drømmehage

Ønsker du en unik hage som spirer og gror gjennom hele sommeren? Realiser drømmen allerede i dag! En sunn og innbydende hage krever planlegging og mye omtanke. Før du begynner å plante planter, må du sørge for at hagejorden er sunn og næringsrik. Vi i Buildor har et utvalg av plantenæring som legger grunnlaget for en frisk hage. Når blomstene er plantet og det spirer i kjøkkenhagen er det bare til å lene seg tilbake og nyte synet. Vanning, gjødsling og luking er viktig plantestell som gir deg en sunn hage i lange tider.

 

Lag din egen utebod

Varme sommerdager gir fantastiske muligheter til å arbeide i hagen. Ønsker du å jobbe med prosjekter som gir et nytt utseende til hagen? Hva med å bygge en utebod? En bod gir god lagringsplass til hageredskaper og blomsterpotter. Uteboden kan du bygge så stor som du trenger, og når den er ferdig kan du male den i friske farger. Vi i Buildor har alt du trenger for å komme i gang. Husk godt plantestell for å holde liv i hagen.

 

Buildor.no har det du trenger for sesongens plantestell

Gå inn på Buildor.no for å lese mer om plantestell. Vi i Buildor tilbyr god veiledning for dine prosjekter, prisgaranti og åpent kjøp i to uker. I tillegg tilbyr vi raske leveranser hjem til deg.

Shop By
Varemerker
  1. AL-KO (21)
Kategorier
  1. Planting & Stell (21)
Varemerker b
  1. AL-KO (21)
Pris
0 kr 4499 kr 0 kr to 4499 kr
Leveringstid
  1. 5-10 hverdager (21)

Vare 1 til 16 av totalt 21

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 16 av totalt 21

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
  1. 1
  2. 2