Ytterdører

Ytterdører er noe av det første som møter oss når vi kommer inn i ett hjem, og allerede her kan vi skape et førsteinntrykk som sier noe om hvem vi er som personer. Det finnes mange ulike stiler og varianter å velge i når en skal velge seg ny dør. Hvem er dere? En ytterdør med glass eller kanskje en dobbel dør?

Forny hjemmets fasade med en ny ytterdør

Det er ikke så mye som skal til for å skape store forandringer. Bytt til nye ytterdører, og koble til en stilig ringeklokke. Det er ikke vanskelig å bytte ut døren selv, og er dere to, så har dere ny dør i løpet av et par timer. Sørg for at rammen står riktig, slik at døren går riktig vei. Bruk kileklosser under terskelen for å få døren i vater. Fest rammen midlertidig, og sjekk at alle mål og forhold stemmer. Til slutt fester du rammen og plasserer døren.

Dobbel så stor åpning og ekstra mye plass

Alle storfamilier vet hvor irriterende det er med en liten gang. Og har du tvillingvogn, så er det ekstra plagsomt dersom døren er for trang. Heldigvis finnes det gode løsninger, og ytterdører som er mer enn brede nok. Bytt ut den smale døren med en bred og god dobbeldør, så slipper dere å parkere tvillingvognen i garasjen. Ikke glem at dere også trenger ny dørterskel når dere bytter ut den gamle døren. Bedre plass gir større frihet!

Se utvalget av ytterdører hos Buildor

Hos Buildor.no får du prisgaranti, og vi gir deg åpent kjøp i 14 dager. Når du bestiller nye ytterdører hos oss, kan du skifte ut dine gamle innen få dager. Vi har raske leveranser på alle våre produkter.

Shop By
Varemerker
  1. Diplomat (32)
Kategorier
  1. Ytterdører (32)
Varemerker b
  1. Diplomat (32)
Pris
0 kr 32430 kr 0 kr to 32430 kr
Leveringstid
  1. 5-6 uker (32)

Vare 1 til 16 av totalt 32

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 16 av totalt 32

Bruk synkende rekkefølge
per side

Side:
  1. 1
  2. 2