Vinduer

Er du på jakt etter takvinduer og andre vinduer med god kvalitet, finner du de hos oss. Takvinduene kommer i flere varianter og vi leverer raskt. Du bør også ta en titt på forskjellig tilbehør for vinduene vi leverer. Blant annet vil du finne en mengde varianter av håndtak og låser til de forskjellige vinduene. Varene vi leverer er fra anerkjente produsenter som blant annet Velux og Frekhaug.

Få mer lys inn i rommet

Her til lands er det mørkt store deler av året. Da er det viktig å få inn det lyset man kan, når det er der. Det gjør du med vinduer. Du bytter de enkelt selv, eventuelt kan du få en håndverker til å utføre jobben. Kanskje spesielt for takvindu kan det være greit i hvert fall å få noen tips fra en proff, siden det ofte innebærer endringer i takkonstruksjon og takdekket. Vinduene våre kan selvsagt åpnes, men en vinduslås bør du også montere. Ønsker du en moderne lås eller en mer klassisk variant? Vi har dem alle!

Enkelt vedlikehold og mer varme

Vinduer i PVC er så og si vedlikeholdsfrie. Det holder å vaske av dem med jevne mellomrom, og kanskje må du smøre åpningsmekanismen en gang i året. Vinduene du kjøper fra oss er energibesparende og er energimerket i forhold til U-verdi. Desto høyere verdi, desto bedre isolerer vinduet. Det er heller ingen tvil om at de nye vinduene gir en verdiøkning på boligen din. Sammen med en lekker vinduskarm og noen flotte vindushåndtak vil rommet virke som nytt.

Slipp inn mer lys med vinduer fra Buildor

Buildor.no tilbyr deg vinduer fra kjente produsenter, som vi har valgt utfra den gode kvaliteten de leverer. Når du bestiller fra oss tilbyr vi deg en prisgaranti og du har et åpent kjøp i 2 uker.

Shop By
Varemerker
  1. Frekhaug (12)
  2. Lyssand (3)
Kategorier
  1. Vinduer (15)
Varemerker b
  1. Frekhaug (12)
  2. Lyssand (3)
Pris
0 kr 19584 kr 0 kr to 19584 kr
Leveringstid
  1. 5-6 uker (15)

15 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

15 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side