Altandører

Har du en altan eller en terrasse har du også mange muligheter for å slippe mer lys inn i boligen. Samtidig får du en elegant og helhetlig ""look"" på huset. Altandører til både renovering og nybygg finner du hos Buildor. Vi tilbyr også et bredt utvalg av terrassedør med forskjellige løsninger for åpning. Velg store glassflater, eller små glass i dørene, alt til en gunstig pris.

Dører gir boligen karakter

Det er ikke likegyldig hvilke dører man velger for boligen. Dørene skal passe til bygget og samtidig gi en løsning som passer deg og eventuelt familien. Vil man slippe inn mer lys kan en enkel altandør være et godt valg til små balkonger og terrasser. Har du ingen balkong, kan du enkelt lage en fransk balkong med dører og andre produkter fra oss. Altandører setter man enkelt inn selv. Det aller viktigste er å passe på at undelaget er i vater, samt at man bruker skruer som passer til dør og vegg.

Velg dør som passer hos deg

Her hos Buildor er vi opptatt av at du skal ha valgmuligheter. Vårt brede utvalg sørger for det, og produktene kommer i en utmerket kvalitet. Har du behov for mer lys - velg en altandør med vindu. Ved å sette inn en dobbeldør får du dessuten sluppet enda mer lys inn i boligen. Glassene vi benytter oss av isolerer godt og dermed unngår man varmetap i kaldere perioder. Altandører kan også benyttes i andre typer bygninger, for eksempel en grillhytte.

Slipp lyset inn med flotte altandører fra Buildor

Buildor.no tilbyr deg altandører i en utmerket kvalitet. Vi har raske leveranser og 14 dagers åpent kjøp. Her finner du dørene du vil ha til lave priser og med prisgaranti.

Shop By
Varemerker
  1. Lyssand (8)
Kategorier
  1. Altandører (8)
Varemerker b
  1. Lyssand (8)
Pris
0 kr 15763 kr 0 kr to 15763 kr
Leveringstid
  1. 5-6 uker (8)

8 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side

8 artikler

Bruk synkende rekkefølge
per side