Dører & Vinduer

I vårt byggvarehus på nett finner du et stort utvalg av dører og vinduer samt detaljer som beslag og franske balkonger. De fleste prosjektene er enkle å gjennomføre selv, og vi gir deg noen råd om hvordan du kan gjennomføre dem. Vi har alle produktene du trenger til å fornye ditt hjem.

Du finner stilige dører og vinduer her

Er det på tide å fornye hjemmet? Det er ikke alltid de store endringene som skal til for å gjøre de store forskjellene. Vi har et stort utvalg av dører og vinduer i mange varianter. Hva med å bytte ut dine gamle innerdører med en vågal glassdør? Bytter du ut døren, så må du sørge for at dørterskelen også står i stil til resten. Vi har alt fra terskler til baderom til dørterskler i ulike design. Finn den som matcher dine dører og din stil. Vi har også stilfulle franske balkonger, dørhåndtak og beslag, ytterdører og dørkarmer. Med enkle grep kan du endre hele førsteinntrykket til ditt hjem.

Bytt dørene dine selv, på 1-2-3

Det er enklere enn du tror å skifte vinduer og dører. Med nøyaktighet og de rette rådene, så bytter du ut husets dører på 1-2-3. Hvordan bytte ytterdør, spør du? Når du har fjerne den gamle døren, så skal rammen settes inn. Da er det viktig å tenke på at den må inn den riktige veien. Sett døren på plass, og legg klosser under terskelen og kiler over, under og på sidene. Rammen festes midlertidig ved å bruke kiler i hjørnene. Lodd døren, for å sjekke at den ikke er skjev, og før du skal feste karmen med skuer sjekker du også at dørens diagonale mål er like. Dobbelsjekk at alt ligger i vater, og skru fast døren.

Spar penger på å gjøre det selv

Å smøre dørhengsler vil gi dørene en lengre levetid. Dessuten vil de bråke mindre og holde seg fine. Det er også viktig å huske på å vaske døren en gang i blant. Det samler seg både salt og andre partikler som bidrar til å slite ned dørens overflate. Ved å gi vinduene en vindusvask, så tar du også bedre vare på dem. Tre er et levende materiale, og enten du benytter deg av dette på gulv eller dører, så er det viktig å tilføre fuktighet samt bruke egnede vaskemidler. Dine gamle vinduer kan du gjenbruke og lage minidrivhus av. En hage tar seg ekstra flott ut når det spirer og gror i den.

Bestill nye dører og vinduer fra Buildor.no i dag

Bestill dine nye dører fra Buildor.no i dag. Skulle du angre på kjøpet, så gir vi deg et åpent kjøp i 14 dager. I tillegg har vi fri frakt og raske leveranser. Vår prisgaranti er din trygghet – Vi gir deg alltid blant de beste prisene.