Urinaler

Buildor.no har et stort utvalg av alt du har behov for til toalett og bad. Nylig har vi sett at mange ønsker urinal på baderommet sitt, noe vi absolutt kan hjelpe med. Vi har et stort utvalg av urinaler, som alle er laget med høye kvalitetsmaterialer, som for eksempel hygienisk sænitærporselen. Det finnes også muligheter til å bestille urinal uten vann.

Installer ditt eget urinal

På Buildor.no har vi et stort utvalg av det du trenger til å pusse opp badet hjemme, inkludert Ifø sanitær og urinaler. Ikke tro at denne jobben kun er for fagfolk, vi er her for å gi gode råd slik at du kan gjøre det på egenhånd. Ved å gjøre det selv vil du spare penger, vite at det er gjort skikkelig og å kunne kjenne på mestringsfølelsen. Husk at du kan unngå noen våte tabber ved å skru av vannet før du monterer toalett, vask eller urinal.

Puss opp badet selv

Badet er et av de viktigste rommene i huset. Ved å renovere badet selv kan man spare penger, men ved å gjøre jobben skikkelig selv vil du også vite at det vil holde i mange år fremover. På Buildor.no anbefaler vi for eksempel Ifø toalett, fordi det er lett å rengjøre og har historisk holdt seg bra over tid. For urinaler har vi også et stort utvalg, men for vedlikehold anbefaler vi urinaltabletter i tillegg til vanlig rengjøring.

Sjekk ut de flotte og praktiske urinalene hos Buildor

Buildor.no er en ny byggevarehandel på nett med levering til hele Norge. Dersom du skal pusse opp badet hjemme kan vi hjelpe med et stort utvalg produkter, som toaletter, vasker og urinaler til lave priser. Dessuten kan vi tilby mange gode råd for hvordan du kan gjøre jobben selv, og vi har rask levering.