Veggmonterte Toaletter

Hos Buildor finner du et bredt sortiment av veggmonterte toaletter. Et vegghengt toalett er en hygienisk løsning som letter rengjøringen av baderomsgulvet, og i tillegg gir det et stilig og ryddig inntrykk av rommet. Det er enkelt å holde rent, og man har dessuten en viss høydefleksibilitet ved montering. Velg gjerne et toalett med enkelspyling hvis du vil ha et tradisjonelt produkt.

Finn toalettet som passer ditt baderom

Toalett med dobbelspyling gir deg mulighet til å holde vannforbruket nede. Ved å velge et slikt toalett bidrar du til et mer miljøvennlig samfunn og sparer dessuten mange tusen liter vann årlig. Mange av våre veggmonterte toaletter leveres ferdig innstilt på en viss vannmengde, for eksempel 6 eller 3 liter, og kan justeres til ønsket forbruk av kjøperen. Noen av variantene kommer med utvendig sisterne, men for minimalisten tilbyr vi selvfølgelig også stilige og iøynefallende toaletter med skjult sisterne, sånn at du får enda bedre plass på badet.

Monter toalettet selv

For den som er litt fingernem og nøyaktig, er det lett å montere klosettet på egenhånd. Selv om baderommet skal renoveres av en fagmann, kan du gjerne montere både vanlige toaletter og veggmonterte toaletter selv. Husk å stenge vanntilførselen og tømme sisternen på toalettet som skal byttes, og pass på å stramme skruer og muttere godt til etter montering. Hva med å prøve et mykt toalettsete denne gangen? Vi har selvfølgelig også produktene for deg som foretrekker et standard toalettsete.

Oppgrader baderommet med et moderne, vegghengt toalett fra Buildor.no

For deg som pusser opp badet er det en rekke fordeler ved å kjøpe ditt nye toalett hos Buildor.no. Vi har prisgaranti, åpent kjøp i to uker og generelt lave priser på gode, veggmonterte toaletter. Dessuten tilbyr vi meget raske leveranser.