Toalettsete

Toalettseter er mer enn noe man sitter på. Hvorfor ikke bruke et farget toalettsete for å friske litt opp, eller velg et klassisk sort for å skape kontraster? I tillegg kan vi tilby forskjellige materialer og design. Vi fører en rekke produsenter som er kjent for kvalitet. Buildor gir deg detaljene du trenger når du skal bygge nytt bad eller pusse opp det gamle.

Komfortabelt og stilfullt

Ønsker du å skape et helhetlig uttrykk på baderommet på en enkel måte, eller kanskje du ønsker å skape spennende effekter? Et toalettsete kan skape gode effekter på badet ditt. Velg blant ulike toalettseter i klassiske så vel som spreke farger og i ulike materialer. Materialvalgene lar deg velge mellom et hardt eller et mykt toalettsete, og du kan velge mellom ulike lukkemekanismer for økt komfort. Det er enkelt å bytte toalettsete på egenhånd. Det eneste verktøyet du trenger er en skiftnøkkel for fastlåste seter. Bruker du hurtiglås så trenger du ingen verktøy. Mange av toalettsetene kommer med begge variantene.

Holdbarhet og kvalitet

Toalettseter skal være slitesterke samtidig som de bør være enkle å rengjøre. Du kan velge et toalettsete med demping, noe som gjør at du unngår at setet smeller når du lukker det. Det gir økt komfort for både hørsel og i form av renslighet. Noen foretrekker et hardt toalettsete, mens andre vil ha de myke. Uansett hvilke preferanser du har, så kan du finne seter som gir ditt bad et lite løft hos oss på Buildor.no.

Lei av det gamle, kjedelige toalettsetet? Buildor har fargerike og spreke toalettseter til lave priser

Buildor.no gir deg muligheten til å friske opp badet med enkle grep. Toalettseter i spreke farger, forskjellige materialer og lave priser får du hos oss. Vi har raske leveranser og gir deg åpent kjøp i 14 dager.