Gulvmonterte Toaletter

Nå kan du kjøpe alt du trenger til bad og toalett på Buildor.no. Har du lyst å pusse opp badet, men vet ikke hvor du bør starte? Et godt utgangspunkt er ofte gulvmonterte toaletter, som for eksempel Ifø toalett. Buildor.no er en ny norsk online byggvarehandel, og har mange forskjellige toaletter (materialer, størrelser og farger). Fordelen ved å kjøpe det du trenger på Buildor.no er ikke bare gode pristilbud, gratis frakt og sterke fagkunnskaper, men også 14 dagers retur rett.

Puss opp selv

Lyst å pusse opp badet selv? Kanskje det er slitt eller du bare ønsker en forandring? Buildor.no er stedet å begynne. Vi har mange års erfaring med toalett og bad, og kan gi gode råd for gjør-det-selv prosjekter. Oppussingsprosjekt kan fort bli kaotisk, dersom man ikke har en plan, men vi er her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Skal man installere gulvmonterte toaletter er det veldig viktig å stenge av vannet først for å unngå oversvømmelse. Et annet tips om du ikke ønsker et helt nytt toalett, er å oppgradere toalettsetet, for eksempel med et Ifø toalettsete.

Installer et gulvmontert toalett selv

Mange tror at det er veldig vanskelig å installere gulvmonterte toaletter selv, men med gode råd og tilbud fra Buildor.no er dette absolutt noe du kan gjøre selv. Pengene du sparer på å gjøre det selv, kan du bruke på noe annet gøy, og mestringsfølelsen kan ingen ta fra deg. Når du skal installere et gulvmontert toalett velger man først design, mange liker Gustavsberg klosett for et klassisk, funksjonelt design.

Hos Buildor finner du flere varianter av gulvmonterte toaletter til gode priser

Buildor.no er en ny nettbasert byggvarehandel som tilbyr alt du trenger til gjør-det-selv prosjekter. Et av områdene vi spesialiserer oss på er gulvmonterte toaletter. Våre ansatte har meget god fagkunnskap og kan hjelpe deg med å finne det du trenger til å realisere drømmebadet. Vi kan også tilby meget gunstige priser, kort levering og 14 dagers returrett.