Toaletter

Hvorfor ikke la toalettet bli et fokuspunkt på badet? Vi kan tilby deg en rekke forskjellige toalett fra klassiske gulvstående toalett til de vegghengte i ny design. Du kan også velge toaletter med en kantet utforming, eller de som er mer myke og avrundet. Velg varianten og stilen som passer for ditt bad. Alle produktene kommer fra velkjente leverandører og er av utmerket kvalitet.

Ditt nye toalett

Toalett fra oss passer både i nybygg og og eldre baderom. Når du skal velge hvilken type du ønsker må du vurdere enkelte ting på forhånd. Det er for eksempel, om du skal ha et vegghengt med skjult eller åpen vanntank. Går du for et gulvstående, skal det da ha S-lås eller P-lås? Trenger du et toalett med enkelspyling eller dobbel? Montering av toaletter bør gjøres av fagfolk, for å sikre at alt er tett og riktig utført. Enkelte småting kan du derimot gjøre selv. Det kan være å legge silikon eller skru på toalettsetet. 

Kvalitet får du fra Buildor

Vi tilbyr deg ikke bare kvalitet til gunstige priser, men du får praktiske løsninger i tillegg. Toalett med dobbelspyling vil f.eks være spesielt gunstig for deg med vannmåler. Det gir deg muligheten til å regulere vannmengden for nedspyling. Et vegghengt toalett gjør rengjøring av gulv enklere, samtidig som man kan skjule alt utenom selve toalett-kummen. Et stilig toalett kan i tillegg være det du trenger for å komplettere badet ditt.

La ditt toalett bli et av badets smykker – oppgrader ditt wc med flotte produkter fra Buildor

Toalett får du til lave priser hos buildor.no. I tillegg har vi raske leveranser og tilbyr deg åpent kjøp i 14 dager. Prisgarantien gjelder for alle produkter og alle leverandører.