Servanter

Buildor har et bredt utvalg servanter perfekt for ditt nye bad. Vi kan friste med alt fra toppmontert servant til frittstående vask. Trenger du en liten servant finner du selvsagt dette også. Produktene har stor variasjon i sitt design, fra det klassiske til det mer moderne. Velg en oval, elipseformet eller rund modell. Alt fra velkjente leverandører og med utmerket kvalitet.

En ny vask

Når man skal ha en ny vask er trenger man gjerne litt mer enn selve vasken. Husk derfor også å ta en titt på vannlås, blandebatteri og bunnventiler. Uansett hvilken løsning du velger kan du gjøre en del av jobben på egen hånd. Følg monteringsanvisningene og du unngår lekkasjer. Skal du til med nytt røropplegg anbefaler vi at du benytter en rørlegger. Uavhengig av hvilken servant du velger husk å tette glipper rundt eller bak vasken. Det gjør du enkelt med silikon.

Finn vasken som passer ditt behov

Det spiller ingen rolle om du har et stort eller et lite badrom. Det du trenger finner du hos oss i Buildor. På de store badene vil det være perfekt med en dobbel servant. På et mindre bad, eller et toalettrom, kan du benytte en vegghengt vask. Materialene i produktene fra oss har lang levetid, og er enkle å vedlikeholde. Samtidig, som du bestiller vask, må du gjerne ta en titt på annet vi tilbyr til badet.

Buildor.no har rimelige servanter og tilbehør til badets vask

Buildor.no gir deg raske leveranser både på en ny vask og annet du trenger til. Lave priser på en utmerket kvalitet er vårt varemerke, og samtidig har du åpent kjøp i 2 uker.