Dusjtilbehør

Det hender at man trenger enkelte deler til en dusj, men ikke har behov for å bytte alt. Buildor kan tilby deg en mengde forskjellig dusjtilbehør. I sortimentet finner du alt fra tettelister, dusjslanger til dusjhåndtak. Du har også muligheten til å finne andre deler til dusjen, fra bakveggen til selve sokkelen. Produktene kommer fra velkjente produsenter og er av utmerket kvalitet.

Bygg din egen dusj

Det er kanskje ikke nødvendig å bygge opp hele dusjen med enkeltdeler, men vi gir deg muligheten om du vil. Ta en titt på dusjtilbehør, og du finner alt du trenger. Det er enkelt å bytte ut gamle dusjhoder, slanger eller annet med nytt. Monteringsanvisningen følger alltid med, og du gjør jobben raskt. Dusj er en del av badet, og det rette tilbehøret gir et komplett design for hele rommet. Har du et eldre bad, kan noe så enkelt som et nytt dusjforheng være det lille ekstra som skal til for å fornye inntrykket.

Nytt på en enkel måte

Buildor gir deg muligheten til å enkelt fornye badet. Velg det du trenger fra det store utvalget dusjtilbehør, uansett om du trenger dusjslanger, dusjforheng eller et nytt dusjhode. Mulighetene er mange, også med tanke på materialvalg og design. Produktene har lang levetid, og med vanlig rengjøring holder det seg som nytt hele veien. Sortimentet spenner i tillegg over et bredt utvalg merker, slik at det er enkelt å finne det som passer.

Sjekk ut utvalget av dusjtilbehør hos Buildor

Dusjtilbehør av alle slag finner du hos Buildor.no. Ikke bare finner du produktene du trenger, men også lave priser. Bestill i dag og nyt godt av raske leveranser og åpent kjøp i 2 uker.