Dusjsett

Vil du ha en god dusj må du ha et bra dusjhode og et feste til dette, som du finner behagelig. Her hos Buildor finner du en mengde forskjellige dusjsett. Du velger selvsagt om du bestiller uten eller med blandebatteri bad. Du kan bestille en håndholdt dusj, eller hva med en som festes i taket for den virkelige ""regnfølelsen""? Bestill gjerne begge typer i samme sett for den ultimate dusjen.

Muligheten for personlig tilpasset dusj

Dusjsett finner du hos Buildor fra en mengde forskjellige merker. Alle av utmerket kvalitet og med de finesser en kan forvente seg av dagens dusjer. Når du bestiller dusjsettene for seg selv, har du muligheten til å få en dusj som er tilpasset din smak. Samtidig har du muligheten til redusere strømutgiftene på varmtvann. Bruk også tid på å finne det riktige blandebatteriet. Blant annet Gustavsberg blandebatteri gir deg muligheten til å regulere temperaturen på vannet. Monteringen er enkel, og den gjør du selv på en liten halvtime. Muligens enda mindre om du velger settene som kun skal limes fast.

Kvalitetsprodukter for en god dusj

Når du bestiller dusjsett fra Buildor er du sikret et produkt som holder lenge. Du har også muligheten til å finne settet som kompletterer stilen du ellers har på badet. Vi kan blant annet tilby deg enkel og ren design i krom. Bestiller du blandebatteri dusj samtidig, er det enklere å få et helhetlig utseende på dusjen totalt sett. Dusjhoder kommer i forskjellige varianter, fra de enkle sparedusjene til de mer sofistikerte regnfalldusjene.

Hos Buildor finner du flere dusjsett til hyggelige priser

Buildor.no kan tilby deg en rekke forskjellige dusjsett. Du har åpent kjøp i to uker, og vi gir deg også en prisgaranti. Produkter fra kjente merker til lave priser finner du hos oss.