Dusjdører & Dusjvegger

Den gode dusjen handler ikke bare om varmt vann og velvære. En dusj skal være funksjonell, passe inn i rommet og samtidig ha god design. Buildor gir deg muligheten til å utforme og tilpasse dusjen utfra dine ønsker. Sortimentet spenner fra enkle dusjdører, skjermvegger og til dusjvegger. Dermed er det muligheter både for deg som ønsker et enkelt dusjhjørne og til deg som vil lage en stor dusjnisje.

Bygg din egen dusj

En funksjonell dusj kan være alt fra dusjkabinett til dusjvegger og dusjnisjer. Buildors utvalg gir deg mange muligheter til å utforme dusjen selv, uansett hvilket design du måtte foretrekke. Har du et lite bad, men ønsker et skikkelig dusjhjørne? Ta en titt på dusjhjørner med 180 graders åpning. Du har også muligheten til å velge mellom forskjellige enkeltvegger. Uavhengig av hva du velger er monteringen enkel å få til på egenhånd. Monteringsanvisning følger med og på kort tid har du en ny dusj.

Produkter fra kjente merker

Buildor leverer det du trenger. Enten du ser etter badekarvegger, dusjvegger eller dusjdører. Samtidig kan man velge i flere typer glass, men alle har et fellestrekk, de er alle sikkerhetsglass. I tillegg er det muligheter for å velge tonet, klart eller frostet glass i mange av produktene. Trenger du et dusjkabinett finner du selvsagt dette også. Velg mellom å kjøpe dusjen komplett, eller plukk badtilbehøret, som dusjhode, slange og annet selv.

På tide å skifte ut de gamle dusjdørene og dusjveggene? Få inspirasjon hos Buildor

Buildor.no leverer den nye dusjen. Dusjvegger, og annet du trenger, får du med prisgaranti og raskt levert. I tillegg har du alltid åpent kjøp i fjorten dager. Forny badet enkelt med kvalitetsvarer til lav pris.