Dusjbatterier

Du finner et bredt utvalg av dusjbatterier i vårt byggvarehus online. Skal du skaffe deg ny dusj eller ønsker du bare å oppgradere dusjbatteriet? Hos oss har du mange merker å velge mellom; FM Mattsson, GROHE, Gustavsberg, HansGrohen, Mora Armatur og Oras. Et dusjbatteri kan ha mange tekniske finesser. Er du på jakt etter en fantastisk dusjopplevelse? Det å velge riktig batteri for dusj er blant de viktigste avgjørelsene du tar på badet.

Moderne dusjbatterier og dusjsett gir fantastisk dusjkomfort

Du trenger dusjbatterier om du skal bygge deg nytt bad eller bare øke dusjkomforten. Det å bytte det gamle dusjbatteriet er ikke så vanskelig. Skal du bygge nytt så er det lurt å få en rørlegger til å legge opp røropplegget, men du kan fint bytte det selv. Monteringsanvisningen følger alltid med, og du gjør jobben raskt. Skifter du også ut dusjtilbehøret så får du maksimal dusjkomfort. Det siste i dusjkomfort får du hos Buildor - skift ut hele dusjsettet med det siste populære; takdusj rain-shower! Du får også forskjellige dusjhåndtak med flere strålefunksjoner og antikalkfunksjon.

Moderne dusjbatterier og dusjsett gir den optimale dusjopplevelsen

Når du skifter ut dusjbatterier er det eneste du må gjøre å vaske og holde rent i dusjen etter bruk. Dusjtilbehøret, som dusjslange og dusjhåndtak må du skifte ut av og til. De fleste moderne batterier i dag er termostatbatteri, som har skåldesperre, ratt for temperaturjustering og ratt for vannmengde. Buildor har det du trenger for tilkobling også, husk konisk tilkobling og pyntedeksel slik at røropplegget får en fin avslutning mot veggen.

Ethvert bad må ha et funksjonelt og stilig dusjbatteri – finn ditt hos Buildor

Moderne dusjbatterier og dusjsett gir deg den optimale dusjopplevelsen. Hos buildor.no kan du velge mellom funksjonelle og stilige modeller fra kjente merkevareleverandører til lave priser. Vi er kjente for åpne kjøp og hurtige leveranser. Buildor har prisgaranti, husk det. Alle priser sammenlignes opp imot konkurrentene, slik at du får dine varer til den laveste prisen.