Badekarbatterier

Pusser du opp badet, eller er det bare på tide å bytte ut blandebatteriet til dusjen og badekaret? Hos oss finner du et meget bra utvalg av gode badekarbatterier med keramisk tetning. Det er behagelig og trygt å kunne ta seg en dusj når blandebatteriet holder jevn temperatur uansett vanntrykk. Dessuten har flere av dem varmeisolasjon som gir redusert varme foran på tappekranen.

Badekarbatteriet kan du skifte selv

Utskifting av badekarbatterier kan faktisk de fleste klare selv, med godt resultat. Det er selvfølgelig viktig å være nøyaktig i monteringen og sørge for å ha riktig verktøy, men har du skaffet deg et blandebatteri av høy kvalitet, er du langt på vei. Et bra tips er å smøre med litt armaturfett. Flere av batteriene vi tilbyr har svingbar tut, og de skifter dessuten lett mellom dusj- og badekarfunksjon. Blandebatterier med sperrefunksjon mot høye temperaturer er et must, og for den som tenker miljø er det også en god ting med sperreknapp for vannmengde.

Velg et badekarbatteri som gir stabil temperatur

Et av kjennetegnene til badekarbatterier av toppkvalitet er at de holder jevn vanntemperatur ved trykk- og temperaturforandringer. Bor du for eksempel i øverste etasje i en bygård, har du sikkert opplevd at trykkfall kan føre til temperaturforandringer i dusjen, særlig i morgen- og ettermiddagstimene. Med et trykkbalansert termostatbatteri holdes temperaturen jevn hele tiden, og du kan nyte en avslappende og perfekt temperert morgendusj. Blandebatteriene fungerer like bra med hvilken som helst hånddusj.

Hos Buildor finner du badekarbatterier i mange design til lave priser

Kjøper du badekarbatterier på Buildor.no, er du sikret prisgaranti og dessuten åpent kjøp i to uker, dersom du skulle ombestemme deg. Vi har raske leveranser og lave priser på slitesterke kvalitetsvarer til hus, hjem og hage.