Blandebatterier

Buildor har blandebatteri av en utmerket kvalitet og til enhver vask, dusj, bide eller badekar. Vi tilbyr blant annet dusjbatteri og badekarbatteri med og uten termostatstyring. Du vil også finne batterier som passer til skjulte og synlige røropplegg. Vi leverer alt du trenger av tilbehør for monteringen. Frisk opp servanten eller dusjen med et nytt elegant batteri fra velkjente leverandører.

Frisk opp med blandebatteri

Det er mange måter å friske opp et eksisterende bad, eller komplettere et nytt baderom. Flotte blandebatteri er en av disse. Når du ser på batteriene må du ha klart for deg, at det er forskjell på hvilke du bruker hvor. Et servantbatteri egner seg for eksempel ikke på et badekar. Når batteriet skal monteres anbefaler vi å benytte en fagmann, med et unntak. Har du kunnskap innen VVS arbeid kan du montere våre dusjbatterier på egen hånd. I så fall er det bare å skru av det gamle batteriet og feste det nye.

Bruk produkter av god kvalitet

Blandebatteri er ment for å holde over tid, samtidig som de ser pene ut. Alle våre batterier er produsert i kvalitetsmaterialer, og du får et produkt som fyller disse kriteriene. Vi leverer selvsagt tilbehøret til de forskjellige batteriene. Kjøper du for eksempel et dusjbatteri finner du også blandebatterifeste som hører til. I sortimentet finner du i tillegg forskjellige design, slik at du kan få nøyaktig det som passer hos deg.

Bytt ut badets gamle blandebatterier, med stilfulle blandebatteri fra buildor.no

Frisk opp badet med noen nye blandebatteri. Buildor.no har raske leveranser og gir deg åpent kjøp i 14 dager. Vi tilbyr et bredt utvalg av en utmerket kvalitet til lave priser.