Servantskap

Buildor har løsningen du trenger på badet. Underskap til servant gir ekstra lagringsplass uten å oppta unødig gulvflate. Velg mellom flere forskjellige modeller og merker fra kjente produsenter. Samtidig har du muligheten til å finne et stilfullt servantskap, som gir baderommet den stilen du ønsker. Her er skap med skuffer eller hyller, som er smale eller brede. I tillegg kommer de i forskjellige farger slik at de passer til resten av interiøret.

Nytt på badet med enkle grep

Lite bad eller stort bad, litt lagringsplass trenger man uansett. Buildor kan tilby et bredt utvalg servantskap, og uansett størrelse på badet finner du det som passer hos deg. Til og med for de aller minste bad eller toalettrom finnes det alternativer. Skapene er enkle å skru opp og monteringsanvisningen følger med. Beslagene som kommer sammen med skapene er regulerbare, og en del skap kommer også med vannlåsen inkludert. Her har du sjansen til å få et nesten nytt bad på kort tid og med minimalt med arbeid. Kombiner gjerne med et elegant høyskap bad, for et helhetlig interiør.

Helhetlig design gir stilfulle bad

God design trenger ikke koste ""skjorta"". Benytt anledningen til å sjekke ut for eksempel baderomsinnredning og annet til badet her. Har du ikke behov for en stor innredning er servantskap løsningen. Alle produktene kommer fra velkjente produsenter, og har dermed også en utmerket kvalitet. Noe som er viktig for våtrom, som baderommet. Komplementer med andre ting du trenger, fra kommode til et nytt dusjforheng. Det skal være enkelt å fornye et bad, og det sørger Buildor for.

Et stilfult servantskap fra Buildor frisker opp badet

Stilfulle bad får du med servantskap fra Buildor.no. De lave prisene er du sikret gjennom en egen prisgaranti, samt at du har åpent kjøp i hele to uker. Bestill i dag og få bestillingen levert umiddelbart.