Møbelsett

Badet trenger jevnlig oppussing ettersom dette er et av husets mest brukte rom. Et nytt møbelsett kan gjøre underverk. Hvis du vil ha et lyst og trivelig bad anbefaler vi også led belysning. Den er både plassbesparende og strømsparende. Det finnes møbler i mange størrelser, tilpasset både små og store bad. Fargeutvalget gjør det mulig å lage et veldig personlig bad.

Puss opp badet selv

Enkle oppussinger av badet kan gjøres uten en ekspert. Det er ikke alltid man trenger å bytte alt interiør. Skap bad som hele familien kan benytte, og velg god kvalitet. Baderomsmøbler utsettes for mye vann og slitasje, men med et møbelsett i god kvalitet blir resultatet fint og holdbart. Ofte er det lurt å være to personer når man skal montere baderomsmøbler. Det går også raskere når man er to, og det er morsommere jobbe når man gjør det sammen

Lett å montere

Vi leverer skap til bad som er lette å montere. Her er det ikke mye styr og stell eller uforståelige monteringsanvisninger. Med vår baderomsinnredning er det lett å skape sin egen stil på badet, uten at du trenger å leie inn dyre eksperter til å gjøre jobben. Fordelen med å velge møbelsett du monterer selv, er at det blir billigere. Ta godt vare på produktene, og vær spesielt forsiktig med varmt vann, som kan føre til at enkelte skapdører sprekker.

Oppgrader badet med et flott møbelsett fra Buildor

Buildor.no har alt du trenger til badet. Finn ditt møbelsett i vår nettbutikk, og få et oppgradert bad på en rask, enkel og rimelig måte – Uten å stresse rundt i butikker.