Høyskap

Det er ikke alltid like enkelt å finne riktig lagring til forskjellige ting. Blant annet på badet trenger man ofte litt ekstra plass, til alt fra håndklær til forskjellig småting. Da kan et høyskap være like viktig som et speil. Buildor har ikke bare disse skapene til badet, men til alle husets rom. Samtidig finnes de i forskjellige utførelser og materialer.

Ekstra lagringsplass på 1-2-3

Uansett hvilket rom du trenger et høyskap til, er det enkelt å få det på plass. De aller fleste skapene krever kun enkelt verktøy som skrujern. Bestiller du et gulvstående skap slipper du å gjøre noe som helst. Når du monterer, for eksempel et høyskap bad på veggen, bør du huske å bruke vater slik at skapet blir beint. Ta en titt på stilige skap i eik, hvit eller høyglans. Finn designet og utseende som passer inn i din bolig.

Stilfullt og av utmerket kvalitet

Buildor tilbyr deg forskjellige høyskap av en utmerket kvalitet, og fra kjente produsenter. Vil du komplettere skapene med annet nytt? Ta en titt på forskjellige baderomshyller og baderomsskap, som passer til. Når du bestiller alt i samme stil får du et komplett uttrykk på badet. Bruk gjerne også høyskapene som kontraster om det er ønskelig. Har man for eksempel en hvit innredning vil et sort skap gi badet det lille ekstra. Det som passer deg finner du enkelt hos Buildor.

Buildor har et stort utvalg av høyskap med god lagringsplass

Buildor.no hjelper deg å holde orden på en stilfull måte med sine skap. Høyskap finner du til lave priser og prisgaranti. Samtidig har du åpent kjøp i to uker. Finn skapet som passer hos deg i dag.