Baderomsspeil & Speilskap

Badet er et av de mest brukte rommene i en bolig. Det er greit å ha plass til alt fra håndklær til kremer og annet. Buildor kan tilby deg baderomsskap for en praktisk lagring, som samtidig gir badet ditt stil. En skal heller ikke glemme et godt baderomsspeil. Sortimentet favner om mange varianter, både skap med speil og flere varianter andre varianter enkeltstående speil.

Forny badet på en enkel måte

Speil på bad kan være både funksjonelle og et designstykke. Det hele handler om hvordan du bruker det, og hvilket speil du setter opp. Kombiner gjerne oppbevaring baderom med et baderomsspeil, om du ønsker det. Buildor tilbyr en rekke varianter av begge typene og fra kjente produsenter. Uansett om du velger et speil med integrert lys eller annet er de enkle å sette opp. Følg monteringsanvisningen som følger med, og du har raskt satt det opp. Bruk gjerne speil som en effekt, i tillegg til det praktiske behovet. Gode speil vil gjøre at rommet virker større.

Mange varianter og god kvalitet

Velger du et baderomsspeil med lys gir det en flott effekt. Samtidig får du riktig lys i forhold til ansiktet. Godt og naturlig speillys skal alltid komme fra begge sidene av ansiktet. Baderomsspeil kan også være en ekstra interiørdel på badet. Hva med for eksempel et veggmontert forstørrelsesspeil? Speilskap gir deg både et godt speil og ekstra oppbevaringsplass. En spesielt bra løsning om du har liten plass for ekstra baderomsskap eller høyskap. Alle varianter finner du selvsagt hos Buildor.

Ta en titt på Buildors store utvalg av baderomsspeil og speilskap

Buildor.no kan tilby deg et stort utvalg baderomsspeil. Prisene er lave og du er garantert en rask levering. Benytt sjansen til å fornye badet, og bestill i dag. Du har åpent kjøp i hele to uker.